M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
AKTİF BİR FACEBOOK SAYFASI İLE TAKAS EDEBİLİRİM. (Kesinlikle Otolike Olmayacak)
ekleme:
Açılış tarihi: 25 Kas 2012 - Dört defa ödeme alınmıştır.
Kesinleşen kazanç : 124,63 TL - Bu ay : 41,86 TL vardır.
Bunların yanında adsenseye bağlı olan üç tane kanal da yanında verilecektir.
1. Kanal
235 ABONE - 495.000 İZLENME
2. Kanal
5 ABONE - 22.000 İZLENME
3. Kanal
1 ABONE - 3.000 İZLENME
Ve son olarak çoğunuzun bildiği bu iki site de yanların verilecektir.
1. Site : Vidyoloji: gülüşlüklü, komiklikli şeyler. ( incele )
2. Site : Youtube Kaynak Siteler ( incele )
Not: Bu işleri bırakacağımı daha önce çok kez belirttim kazanamıyorum. Bu sene çalışmam gereken kpss sınavım var ona yöneleceğim. Bu sebepten satıyorum. Elimde 10 dan fazla adsenseye bağlı kanal var ama 3 ü hariç diğer mailleri kayıt etmedim bilmiyorum. Gmail adresime neler kayıtlı ise kanallar, blogger siteler hepsini devretmek istiyorum. Tek tek uğraşmak istemiyorum. Adsensenin kayıtlı olduğu kanalda 100ü aşkın abone vardır ayrıca ama tüm videolar aylar önce silindi, kanal ter temiz. Neyse falza uzatmadan alacak arkadaşa hayırlı olsun.
TEKLİF USULU SATIŞTADIR LÜTFEN FİYAT VERİN.
(ZORDA OLDUĞUM İÇİN DEĞİL BU İŞİ BIRAKTIĞIM İÇİ SATIYORUM.)
Kesinleşen kazanç : 124,63 TL - Bu ay : 41,86 TL vardır.
Bunların yanında adsenseye bağlı olan üç tane kanal da yanında verilecektir.
1. Kanal
235 ABONE - 495.000 İZLENME
2. Kanal
5 ABONE - 22.000 İZLENME
3. Kanal
1 ABONE - 3.000 İZLENME
Ve son olarak çoğunuzun bildiği bu iki site de yanların verilecektir.
1. Site : Vidyoloji: gülüşlüklü, komiklikli şeyler. ( incele )
2. Site : Youtube Kaynak Siteler ( incele )
Not: Bu işleri bırakacağımı daha önce çok kez belirttim kazanamıyorum. Bu sene çalışmam gereken kpss sınavım var ona yöneleceğim. Bu sebepten satıyorum. Elimde 10 dan fazla adsenseye bağlı kanal var ama 3 ü hariç diğer mailleri kayıt etmedim bilmiyorum. Gmail adresime neler kayıtlı ise kanallar, blogger siteler hepsini devretmek istiyorum. Tek tek uğraşmak istemiyorum. Adsensenin kayıtlı olduğu kanalda 100ü aşkın abone vardır ayrıca ama tüm videolar aylar önce silindi, kanal ter temiz. Neyse falza uzatmadan alacak arkadaşa hayırlı olsun.
TEKLİF USULU SATIŞTADIR LÜTFEN FİYAT VERİN.
(ZORDA OLDUĞUM İÇİN DEĞİL BU İŞİ BIRAKTIĞIM İÇİ SATIYORUM.)
beni7bitirdi @ hotmail.de - skyp
ekleme:
[/COLOR]Değerli arkadaşlar;
Sizden gelen teklif ortalaması: 250 lira civarında.
Buraya dikkat: Kesinleşen kazanç : 124,63 TL + Bu ay : 41,86 TL vardır. ( 166,49 TL )
200-166,49 : 33 TL Arkadaşlar yani 33 TL kadar daha kazansam bu ay (daha 15 gün var) ödeme eşiği olacak.
Demek oluyor ki ben video atsam biraz bu ay zaten 200 lira ödeme limitine ulaşacağım.
Şimdi 200 lira ödeme almak mümkünken 50 tl gibi bir fiyata bu adsenseyi vermek mantıksız geliyor.
+ olarak yanında verdiğim ilk kanala 5 aydır video atılmıyor aylık 30 $ para verdi her ay hala devam ediyor.
+ olarak diğer kanallar ve bloglar mevcuttur.
söylediğim gibi acil para ihtiyacı olan bir satıcı da değilim. onun için bu ay sonuna kadar da bekleyebilirim 200 lirayı geçmek için zaten elimde olan o kanal bu kazancı sağlayacağını düşünüyorum.
SADECE ADSENSE SATILIK DEĞİL + KANALLAR + SİTELER
HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLAR![]()
![]()