1 Yıllık Özgün Kanalım Sizce Ne Durumda Devam Etmeli miyim?

• Kullanıcı Javazbekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar arkadaşlar yaklaşık olarak nerdeyse 1 yıldır özgün oyun video işleriyle uğraşıyorum 10 ay olmuş arada sırada bırakmak zorunda kaldım fakat öyle veya böyle boş olduğum zamanlar can sıkıntısına videolar atmaya devam ediyorum.

Bu süreçte neredeyse 1500 abone 75000 izlenme yaptık her gün 500 civarında izlenme alıyorum fakat beni tatmin etmiyor. Partnere geçip geçmem konusuyla ilgili bir konu daha açmıştım görüşlerinizi buradada belirtirsiniz. Takipçi kitlem var bu önemli bir şey ama youtube daha önce rastgele çekip attığım başka bir oyun videomu 7 ayda 20000 yapmasına rağmen özenle çektiğim etiketini eklediğim bu videoların en çok izleneni popüler zamanına denk getirip attığım eğlenceli videom 23000 izlenme aldı. oyun videosu olarak en fazlası 1000.

Sizlerin görüşleri benim için önemli özgünü bırakayım mı yoksa video atmaya devam mı edeyim kanalı satışada çıkarabilirim bilmiyorum neler olur ama spam benim için hala öncelikli durumda. Kanalımı merak eden arkadaşlar için ;

http://www.youtube.com/AliReyizTR

İyi geceler :)

opening harika olmuş ya :D intro güzelmiş usta

Son düzenleme:
tr'nın dezavantajları malesef bu ıste yabancı dıl olursa bır adım onde oluyosun malesef

Bir şey diyeceğim ama üzülme.
Boşa kürek salliyorsun.
Türkiyede Hergün 50 tane gameplay kanalı açılıyor :)
Yakında Türkiyeye Gameplay Kanalları tamamen yasaklanırsa saşırmayın :)

Boşa kürek salliyorsun.

Böyle şeyler söylemeyin istese hırs edip diğer kanallarıda geçebilir sadece hırs boşa kürek çekme vs. alakası yok :)

Sende Hep MineCraft Çekiyon ilk Başladıgında Bunları Çekiyodun. Dostum GTA 5 Çeksene .

ben olsam bağlarım quiz'e dursun. haftada bir de video atarım tamam.

minecraft haber videosundaki dublajınız güzel olmuş bence dublaj üzerine bi kanal yapsanız 10 numara olur

ben olsam bağlarım quiz'e dursun. haftada bir de video atarım tamam.

Hocam bir arkadaş musicnation'u önerdi demin başvurdum acaba sizce ne yapmalıydım ?

Sende Hep MineCraft Çekiyon ilk Başladıgında Bunları Çekiyodun. Dostum GTA 5 Çeksene .

Hocam minecraft abone toplamak için en etkili yöntem bence GTA 5'i Türkiye'de en az 50 kişi çekmiştir benim gibi 1500 aboneli bir kanalın çektiği GTA 5'i kim izlesin. Fakat minecrafta kendi yorumumu katıyorum böyle olunca biraz daha ilgili oluyor insanlar. Gerçi başarılı oldum mu hayır aslında diğer oyunlara da yönelmem gerekiyor ama GTA 5'i almak içinde epey bir para saymak gerekiyor :) Torrentten indirecem ama yurtta kalıyorum onu da yapamıyorum belki yazın ilgi artarsa çeker atarım :) Yorumunuz için teşekkürler tekrardan :)

Boşa kürek salliyorsun.

Hocam haklısınız Türkiye'de artık herkes gameplay kanalı açmaya başladı ama geneli çocuk kitlesi benim kanal açılalı 10 ay olmuş gerçekten başarı adına hiç bir şey yok fazla kanal ile ilgilenemedim 4.5 ay kanala video atmadığım zaman olmuştu. Aslında ilgi göstermek gerek burda suçu kendimde buluyorum ama gerekli ilgiyi görseydim belki daha da farklı olabilirdim kanala karşı ama artık neler olacak bilmiyorum kanalı partnere bağlayacağım bir de şansımı öyle deneyeceğim artık kader :) Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Küfür Olmasa İyiydi

Biliyorum hocam iyi bir şey değil fakat küfürün etkili bir yöntem olduğunu düşünüyorum bunu YouTube'de söylüyor onun için ara ara videolarda kullanıyorum doğru bir şey değil fakat izleyicileri daha çok çekiyor kanala bu bir gerçek bence :) Değerli yorumun için teşekkür ederim.

intro sağlam beğendim. :D

Eyvallah hocam :)

opening harika olmuş ya :D nitro güzelmiş usta

Eyvallah hocam :)

tr'nın dezavantajları malesef bu ıste yabancı dıl olursa bır adım onde oluyosun malesef

Aynen hocam ingilizce gerçekten çok önemli ama öğreniyorum inşallah 1 yıl içinde tam anlamıyla konuşmayı planlıyorum.

Özgün kanalını mn ye bağlamanı tavsiye eden arkadaşın neden böyle bişey yapmış. :d partnerlerle ilgili pek bilgim yok şimdi ne yapmak lazım bilemem.

Özgün kanalını mn ye bağlamanı tavsiye eden arkadaşın neden böyle bişey yapmış. :d partnerlerle ilgili pek bilgim yok şimdi ne yapmak lazım bilemem.

hocam musicnationsu önermez misiniz? Özgün kanal için en ideali sizce nedir ? Başvurdum acaba vazgeçebilir miyim ?

---------- Spam Engelliyici 23:55 ---------- Önceki Mesaj 23:49 ----------

minecraft haber videosundaki dublajınız güzel olmuş bence dublaj üzerine bi kanal yapsanız 10 numara olur

Valla hocam bir tane condenser mikrofon ve kamera alayım çok çok daha güzel şeyler yapacam da işte insan eriniyor :) Ama yazın ki durumuma bakarak farklı bir özgün fikriyle daha uğraşabilirim. Değerli yorumun için teşekkür ederim :)

Aynen hocam hedef kitlem 8 - 16 yaş arası çocuklar :)

Valla hocam kriterleri yıktım ben kapak falan da değişik baktıysan herşeyi farklı kendime özgü yapıyorum bilmiyorum benim daha çok hoşuma gidiyor :)

8 - 16 yaş arası çocuklara küfürden başka şeyler vermelisin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri