1. YTPara Online Fifa 2007 Turnuvası (Katılım)

Katılımlar tamamlandı. Yine de ağa katılmak isteyen katılsın. Yazımda büyük harf vb. dikkat ederseniz ağ sorunsuz.

Hayda, ne çabuk doldu kontenjan :) Bir dahaki turnuvayı bekliyorum.İyi eğlenceler..

Ağa giremeyen arkadaşlar için yeni ağlar oluşturuldu. Ağ ücretli duruma gelmiş ve max. 5 kişi katılabiliyormuş. Bu yüzden seri ağlar oluşturuldu. Turnuvaya katılanlar ağların adlarını yazsın.

bende katıldım ytpara2 deyım nickim "sonra katılıcam" biraz antreman yapmam lazım :D

fifa 2015 çıkacak siz hala 2007 demisiniz :) başarılar herkese.

İndiriyorum ağdakilerle alıştırma maçı yapabilirim :)

Fifa 2007 Multiplayer oyun olarak diğer fifa serilerinden çok daha üstün bir oyun oldugu kanıtlanmıştır. Bunu Hamachideki oyun serverlerinden rahatlıkla anlayabiliriz.

berkan bu oyunu kıurdum şimdi online için başka bişi kurcakmıyım

bunuda kurudm şimdi napcam hacı ? tek tek yaz la işte hatta gird ehazırlık maçı yapak bi :)

---------- Mesaj saat 21:41:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:38:35 civarında gönderildi. ----------

ağ 1 dolu dedi ağ 2 ye girdim.

2.AĞDA OLAN VARSA GELİN HAZIRLIK MAÇI YAPAIM :)

[MENTION=3718]MonTi[/MENTION] ağa katılmadığın durumda yarışmadan çıkarılacaksın ve yapılacak hiçbir turnuvaya katılamayacaksın. Yedek bir arkadaşımızı da duruma göre turnuvaya Wildcard ile alabilirsiniz.

nası niye torrnet buldum oda hata verdi nrmal tek link buldum indirme siteleri sagolsun 50kb sınırı var 10 saat diyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri