10 Askerimiz şehit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende videoyu hiç görmedim ama herkes yazmış. Eğer böyle bir video varsa ve doğruysa. Türkiye cevabını vermezse cumhurbaşkanından herhangi bir millet vekiline kadar kadar (tüm partiler dahil) hepsininde ne b*k olduğunu anlayacağız. Tabi bazı gerizekalılar hala anlamaz ama. (varsa görüntü pm atın üstüne birde her yerde yayın ki herkes anlasın ne b*k olduklarını.)

Bazıları izlese de inkar eder çünkü tapiyorlar birilerine bırakın ugrasmayin su cahillere bir şey ispatlamaya görse de inanmayacak.

Başımız sağolsun. Söylenecek çok şey var ama duvara konuşulduğu için ne söylesen boş. Tüm dünyanın methiyeler düzdüğü Türk askerini bu hallere düşürenler utansın.Herkesi, her ülkeyi düşünüp de kendi vatan evlatlarını düşünmeyenler utansın.

Bende videoyu hiç görmedim ama herkes yazmış. Eğer böyle bir video varsa ve doğruysa. Türkiye cevabını vermezse cumhurbaşkanından herhangi bir millet vekiline kadar kadar (tüm partiler dahil) hepsininde ne b*k olduğunu anlayacağız. Tabi bazı gerizekalılar hala anlamaz ama. (varsa görüntü pm atın üstüne birde her yerde yayın ki herkes anlasın ne b*k olduklarını.)

hocam zaten ne kadar güçlü olduğumuz ortada değil mi suriyedeki sülayman şah türbesini bile koruyamadık başka yere taşıdılar daha ne denilebilir ki bilmiyorum atıp tutan tutana maşallah

arkadaşalr ben bu haberin ve görüntünün gerçek olamagını ve bunun bir oyun oldugunu düşünüyorum an itiabri ile
inşalalh öyledir

2 Askerimizi ışİD yakarak öldürmüş diye bir haber var arkadaşlar bu yuzden sosyal ağlara erişim kısıtlandı diye duydum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN SEHITLERIMIZIN MEKANI CENNET OLSUN KAHROLSUN İNSANLIK..

görüntüleri izledim bi internet sitesinden iddialar dogru ve fazlası da var.Askerlerimizin olay anındaki son sözleri de manidar...Umarım tekrarlanmaz bu acı ailelere bir daha yaşatılmaz.

not: pm ile videonun linkini istemeyin çünkü internet sitesi vahşet gerekçesi ile videoyu yayından kaldırdı.

ben şunu anlamadım arkadaş, hem siz kendiniz videoyu netten arıyorsunuz buluyorsunuz izliyorsunuz sonra bize izlemeyin, ağladım kahroldum diyorsunuz,
ee aynı hassasiyeti sizde gösterseydiniz ya???

Not=ben izlemedim hiçte izlemeyide düşünmüyorum

Malesef şehit edilen asker sayısı 2 değil 4 - 2 asker yakılarak ve 2 askerde kafasından kurşunla infaz edilerek şehit edilmiş.

2 Asker bayadır ışidin elindeydi.
Diğer 2 asker ise 1 hafta kadar önce felan El-Bab'ta esir düşen askerler.
Zaten Şehit edilecekleri belliydi.
Malesefki barbarca propaganda videosu çekilerek katledilmişler.
Şu anda diğer 2 askerin kurşunla şehit ediliş videosu yok ama yakında onuda nete atarlar.

Video %100 gerçek, ıŞid'in birçok vahşet videosunu izlediğim için tekniklerini çekimlerini ve barbarlıklarını biliyorum.
Adamların video çekmek için özel kameramanı vs bile var, yani bildiğiniz para verip hizmet aldıkları.

Ne diyelim ateş düştüğü yeri yakıyor ama anne-babaları bu görüntüleri izleyip bir kabri bile olmadan yaşayacaklar evlatlarının.
En acısıda bu herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri