Dün aksam incelemeye alınıp sonuclanan varmı başka ? veya hala incelemede bekleyen
17 saat oldu hala incelemede
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün aksam incelemeye alınıp sonuclanan varmı başka ? veya hala incelemede bekleyen
reklam cıkıyormu hocam webde mobıl vs baktınız mı adsense sayıyormu
Dün Gece Adsenseye bağladığım kanal şimdi baktığımda sorunsuz sıkıntısız para kazanması aktif olmuş problem yok yani herkese hayırlı uğurlu olsunYeter artık reklamlar dön geri
![]()
Dolar yeşil Reklam Yok hocamonaylandı ve hala reklam yokmu hocam
Dolar yeşil Reklam Yok hocam
Bendede genelde aynı neye göre reklam çıkıyor anlamadım aynı video bi adsense normal sayarken diğer bi adsensede saymıyor çözemedim daha ama çizgi film dizi ve özgün kanallarda geneli kazanç normal kazandırıyor izlenimlerime göre film çalışanlar yarı yarıya azaldı resmen kazanç hiç yokPeki adsenseye veriler nasıl yansıyor hocam? Reklam zaten yok ama izlenimlerinde 100 de 1 i yansıyor bende ?
Ozgun kanala onay alan varmi acaba bu son 2 gundur3 gün oldu nerdeyse kanallara onay gelmedi
Onay gelenler varmı başka...
Ozgun kanala onay alan varmi acaba bu son 2 gundur
Herkes önceden para kazanması açılmış kanalları kullanıyo heralde, bikaç kişi dışında kimsenin onaydan falan haberi yok.
[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] ben de bekliyorum.Galiba ilk başlarda işi sıkı tutacaklar böyle.Sonra adsenseler gibi 3-4 saatte onaylanır diye düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.