10 Milyon Dolar Mı? Yoksa En İyi Arkadaşın Mı?

dolarıda istemem arkadaşıda kalsın beni bana bırakın yeter

Kimse arkadaş demesin o parayı bi arada görünce alayını unutursunuz :)

Arkadaşıma desem senin için 10m doları red ettim diye beni vurur heralde! :)

Pazarlık payı yok mudur bea ? 1 milyon doları alsak yanınada en iyi arkadaşlarımızdan bi tanesini alsak olmaz mı?

Önce 10m alırdım sonrada arkadaşı komple satın alırdım :D

Evet arkadaşlar hesapladım.
100$'a bir arkadaş buldum. 1.85 boyunda sarışın ve kız. :D
O arkadaşla toplam 127 yıl boyunca arkadaş kalabiliyorum. Arkadaş sıkıntımız da çözüldü. :D

tabi ki 10 milyonu alıyım :D sonrada en yakın arkadaşımın gönlünü alırım ::D

Ya en yakın arkadaşım Bill Gates ise ? :D

Para aldıktan sonra bir sürü iyi arkadaşın olur.10 M'yi yolla kardeş.İyi arkadaşlar şimdiden sıraya girdi bilene.

ailemi deişmem o parayla ama arkadaş dediğin 2 günlük ib*e hepsi satıcılar :D

---------- Mesaj saat 15:36:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:22 civarında gönderildi. ----------

Evet arkadaşlar hesapladım.
100$'a bir arkadaş buldum. 1.85 boyunda sarışın ve kız. :D
O arkadaşla toplam 127 yıl boyunca arkadaş kalabiliyorum. Arkadaş sıkıntımız da çözüldü. :D
hahahahahhahahahah :D :D :D 127 yıl yaşarmıyız :D

bak [MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] söyle cvp vereyım :D
Birgün Cebrail a.s. Hz. İbrahimin rabbine olan sevgisini aşkını görüyor ve rabbine soruyor...
"Rabbim: Hz. İbrahimin onca malı mülkü varken nasıl oluyor da senin aşkın onun içinde herşeyden öte ve sarsılmaz şekilde durabiliyor."
Allah Cebrail'e git ve İbrahim i sına buyurur..

Cebrail yeryüzüne iner insan suretinde ve Hz. İbrahime gelir..
Allah rızası için bana sadaka ver..ben yoksulluk çekiyorum.. geçimimi sağlayamıyorum. der...
Hz. İbrahim karşısındakinin cebrail olduğunu bilmeden İnsan suretindeki Cebraile.. Ey muhtaç.. Sen rabbini zikret sana malımın 3'te 1'ini vereceğim der... Cebrail Allah'ı zikreder.. ve Hz. İbrahim Malımın 3 te 1 i senindir der... ve tekrar zikredersen sana geri kalan 3 te 1 ini de veririm der.. Ve Cebrail tekrar rabbini zikreder... ve malının 3'te 2'sini alır..

Ve Cebrail a.s. tekrar rabbini şu şekilde zikreder...
Sübbûhun Kuddûsün Rabbül melâiketi verrûh
Allâh-ü Teâlâ bütün noksan sıfatlardan münezzeh ve mukaddestir Meleklerin ve Rûh (Cebrâil)’in Rabbidir...

Hz. İbrahim bu zikri duyunca öyle hoşuna giderki malımın hepsi senindir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri