Merhaba arkadaşlar izlenme satışı ile karşınızdayım..
Sadece 100 TL!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Müşteri yorumları görebilir miyiz?
Üzülerek söylüyorum bu siteden temin ettiğiniz izlenimler gerçek değil malesef [MENTION=1936]Akıncı[/MENTION]![]()
Abi İzlenimlerin silinmeyecegine garanti veriyormusun,ve tam baştan sona kadar izleniyormu video gerçek izlenim dedigine göre tam izlenmesi lazım.izlenim kaynagı nedir
ref. olabliyozmu acaba
Ref Olabilirim hocam
Detayları yazar mısınız
Bos muhabbet gidin kendi emeginizle biseler yapin bu tarz olaylar adsensenize zarar verir
Üzülerek söylüyorum bu siteden temin ettiğiniz izlenimler gerçek değil malesef [MENTION=1936]Akıncı[/MENTION]![]()
Facebook,google,yahoo ve twitter.
Referans alımı yoktur diye belirtmiştim ama? okumadınız sanırım?
Yazıldı.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama bir sorum olucak. Satın aldınızmı ki bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz?
Öneri için teşekkürler.
Almadim almamda 3 kurus kazanacam diye adsenseden olamam ve 60 tl ve kendinde garanti vermiosun ee neyine guvencezde gircez
Bu sekilde alinan izlenimlerin hicbirisi gercek degil zaten, birakin videonuz kendi kendine izlensin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.