100.000 Gerçek Yabancı Youtube İzlenme 100 TL!

• Kullanıcı Akıncı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

Akıncı

Kayıtlı Üye

10.jpg

Merhaba arkadaşlar izlenme satışı ile karşınızdayım..

qmpd9.png
100.000 Gerçek İzlenme
qmpd9.png
İzlenmeler google,facebook,twitter ve yahoo üzerinden gelmektedir.
qmpd9.png
İzlenmeler dünya geneli(yabancı)dır.
qmpd9.png
1-12 gün içerisinde teslim edilir.
qmpd9.png
Adsense sıkıntılarında sorumluluk kabul etmiyorum ama 100+ müşterim var 1 olumsuz yorum yok.Referans Alımı Yoktur. Bu Fiyata bu izlenme kesinlikle bulamazsınız. :)

Sadece 100 TL!

Cevap: 40.000 Gerçek Youtube İzlenme,50 Youtube Beğeni ve 50 Abone Sadece 60 TL!

Müşteri yorumları görebilir miyiz?

Cevap: 40.000 Gerçek Youtube İzlenme,50 Youtube Beğeni ve 50 Abone Sadece 60 TL!

Abi İzlenimlerin silinmeyecegine garanti veriyormusun,ve tam baştan sona kadar izleniyormu video gerçek izlenim dedigine göre tam izlenmesi lazım.izlenim kaynagı nedir

ref. olabliyozmu acaba

Detayları yazar mısınız

Biraz daha detaylı açıklarsan...
Hitler nereden geliyor?
Organik mi?
Yabancı mı?

Ref Olabilirim hocam

Bos muhabbet gidin kendi emeginizle biseler yapin bu tarz olaylar adsensenize zarar verir

Üzülerek söylüyorum bu siteden temin ettiğiniz izlenimler gerçek değil malesef [MENTION=1936]Akıncı[/MENTION] :(

Üzülerek söylüyorum bu siteden temin ettiğiniz izlenimler gerçek değil malesef [MENTION=1936]Akıncı[/MENTION] :(

Bu sekilde alinan izlenimlerin hicbirisi gercek degil zaten, birakin videonuz kendi kendine izlensin.

Abi İzlenimlerin silinmeyecegine garanti veriyormusun,ve tam baştan sona kadar izleniyormu video gerçek izlenim dedigine göre tam izlenmesi lazım.izlenim kaynagı nedir

Facebook,google,yahoo ve twitter.

ref. olabliyozmu acaba
Ref Olabilirim hocam

Referans alımı yoktur diye belirtmiştim ama? okumadınız sanırım?

Detayları yazar mısınız

Yazıldı.

Bos muhabbet gidin kendi emeginizle biseler yapin bu tarz olaylar adsensenize zarar verir

Yorumunuz için teşekkür ederim ama bir sorum olucak. Satın aldınızmı ki bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz?

Öneri için teşekkürler.

Facebook,google,yahoo ve twitter.

Referans alımı yoktur diye belirtmiştim ama? okumadınız sanırım?

Yazıldı.

Yorumunuz için teşekkür ederim ama bir sorum olucak. Satın aldınızmı ki bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz?

Öneri için teşekkürler.

Almadim almamda 3 kurus kazanacam diye adsenseden olamam ve 60 tl ve kendinde garanti vermiosun ee neyine guvencezde gircez

Bu sekilde alinan izlenimlerin hicbirisi gercek degil zaten, birakin videonuz kendi kendine izlensin.

arkadaşın sattığı izlenim facebook twittter sosyal medya üzerinden gönderiliyor ama gerçek değil. (ama yinede tavsiye ederim ön plana çıkıp kendiliğinden izlenim almasını sağlıyor.)
adsense ye zararı varmı bilemem ben hep partnerli kanala izlenim çekiyordum ve hiç sorunla karşılaşmadım.

bu tarz izlenimleri yapan kişilerin videoları 1 hafta sonra kaldırılıyor genelde ama bu [MENTION=1936]Akıncı[/MENTION] arkadaşın yaptırdığı izlenimleri çeken kişi tamamen 2 yıldır bu iş içinde olan ve prof. kişi. sorunla karşılaşılmıyor. + 10k gibi fazla izlenim geldiği de olmuştu :)

saygılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri