100 - 150 bin dolar ile web sektöründe ne tür iş yapabilirim?

hocam belki cok ozele kacmis bir soru olacak ama bu parayi hangi sektorden kazandiginizi sorabilir miyim? :) eger genele yazmak istemiyorsaniz PM de atabilirsiniz, tesekkurler.

Ben olsam web sektörünü es geçer 4-5 tane daire alırım , kiraların gelmesini beklerim :) risksiz iş kesin kazanç .

150 bin dolar 432 bin lira yapar.Ben olsam 2 böler internet üzerinden %11 varan vadeli hesaba yatırırdım.Ne risk var ne birşey. Faiz doğru değil farkındayım fakat YT de yaptığımızda aynı mantık...

Mobil olarak gönderildi.

Ben faizde şunu söyleyeyim günah o bu şu meselesini katmadan.Her ne olursa olsun faizle 1 yılda kazandığınız parayla hiçbir şekilde kâr etmiyorsunuz daha doğrusu hiçbir şekilde artıya geçmiyorsunuz arkadaşlar bilesiniz.

1 yılda liranın kaybettiği değer zaten akıllara zarar o 1 yılda elinizdeki birikimin kaybettiği değerin yanında aylık öyle % bilmem kaçlık verdikleri faiz ile tek yapılan boşu boşuna parayı sokağa atmak.Dolar olarak Türkiye'de faize koyayayım deseniz faiz oranları bilmem kaç kat daha düşük türk lirasından.Ancak mümkün mü bilmiyorum ama doların hafif düşüşünde gidip parayı yurt dışında orta-iyi bir oranda dolar bazlı olarak faize koymak.

o kadar parayı hangi gerekçeyle çıkaracaksanız hocam dışarı ? Götürdüğünüz ülkede de mutlaka soracaklardır kaynağı neresi diye.Elinizden bile alabilirler kara para diye.

Mobil olarak gönderildi.

valla arkadaşım kendine güveniyorsan internette yapılacak çok iş var.özgün kanal,e ticaret sitesi vs.ama ben olsam reelde iş yapardım.ben sahibindende ucuz araba kolluyorum alıyorum satıyorum hiç yoktan ayda 2 bin tl kalıyor bana yetiyor.ytden de az çok geliyor.keşke vaktim olsa da eski özgün kanalıma geri dönsem.

hocam paranın geldiği yere -geri yatırım yapın,eğer yt den geldiyse dokunmayın paraya,yt 'ye devam edin :)

Yabancı dilde bir özgün kanal açmanı tavsiye ederim.Yabancı dil bilen işciler çalıştır.Fakat tek bir kanala kesinlikle bağlı kalma.3 kanal aç ve farklı kategoriler olsun.Her anlamda kanalın profesyonel olsun.Zaten o kadar parayla profesör bile kiralarsın :D bu dediklerimi düşün.

Bir dükkan alır kiraya verirdim.

Yada 3 daire alır kiraya verirdim

e-ticaret ve kazançlı sitelerden uzak durun.ağzı olan konuşuyo e-ticaret diyor.
e-ticaret iyi bir sektördür fakat bu işten anlamayıpta kendi kendine yapmaya kalkarsan başarısız olursun.

profesyonel destek (danışman) ile yürütürsen başarılı olursun.

150 000$'a 2 daire alırsın. verirsin kiraya. En azından garanti iş. Paraya sıkıştığında da, satın aldığın fiyatın üstünde satarsın. Kira getirisi de cabası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri