100 bin tl'niz olsa nasıl değerlendirirsiniz ?

Doğru bir yere , 4 4lük bir halısaha açardım. Yalnız biraz üzerine koymak gerekiyor 100k yetersiz bir miktar.

Aile'mi hacca yollardım, kalan 50 bin tl ile öğrencilere atkı bere ve ayakkabı alırdım. Ağrı'da yaşadığım için mağlum Ağrı koşulları 3.5 metre kar var, -48 bile gördük. Sibirya soğukları yok burada, Ağrı soğuğu var. Ne yapalım kader kısmet..

Baboş bende patnosda 2 ay askerlik yaptım sonra yallah bölgeye :D

bu arada bende önerilere baktımda faiz oranı acaip düşük bizim burda 7*8 den gidiyor :D

Demek ki neymiş!
Varlığıda dert yokluğuda.
Gece gece nelerle uğraşıyorsunuz.
Gidin birazda video yükleyin...

100bin tl ile güzel bir 10-16 odalı full+full hotel alınır hemde tropik ve işlek bir yerde sadece araştırın :)

Dağ taş ev dolu, hepsi 250bin değil, ucuzundan kapat bir tane ve unut.. ilerde çok iyi bir iş yaptığını anlarsın..

Ticaret yeteneğin varsa ticaret ile uğraş

Bizim burda 15 yasındakı evler 55 70bın arası alırım bıtane bıde honda cıvıc vtec vuututut pat pat pat :D

Bir firmanın iş gücünün temelini oluşturan bayilik veren bir şirket açardım ''franchise'' şeklinde.

buda imkansız çünkü simit sarayı bile :D simit franchise 180 bin küsür para istiyor:D

---------- Spam Engelliyici 20:23 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

abi boşa hayal kurmanın bir manası yok : ) boşa düşünmek beyni yormaktan başka bir halta yaramaz : ) 100 bin liramız olduğu zaman elbet düşünürüz tabi ozamanlar gelirse : )

çok tutacak bir yerde ps kafe açarım.
bizim burda bir yer var ortam falan çok hoş, 20 ps var akşamları ve geceleri sıra bekliyor millet. gece 3e kadar kapanmıyor. ne kadar kazandığını siz hesaplayın saati 3tlden =)

ben olsam katlardım

var zaten altında değerlendırmeye calısıyorum :D

---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

Bir firmanın iş gücünün temelini oluşturan bayilik veren bir şirket açardım ''franchise'' şeklinde.

ben bunu dusundum hocamda mekanın metrekaresine göre fıyat bıcıyorlar haliyle sana bir mekan mın 300kdan acılıyor :D

Faiz parayı değerlendirecek hiçbir şey bulamadığında uygulayacağın adımdır. Yani son adım.

Halı saha falan aç demiş çoğu arkadaş senin halı saha hakkında bilgin yoksa bulaşma. Herkes en iyi kazancı yeteneklerinin en iyi olduğu yerden kazanır.

Hiç evin yoksa ev almanı öneririm bu evi başta kiraya verirsin. Ev sadece kira getiriyor mantığı ile bakma o ev ayrıca değer kazanıyor.
Ev almanda ki en önemli sebep bu iş hep sürmeyecek o yüzden paran varken başını sokacak bir ev alman en mantıklısı olacaktır.

Ben aldım başta pişman oldum aldığıma çünkü o parayı faize yatırsam kiradan neredeyse 2 kat fazla kazanırdım. Ama şimdi tüm pişmanlığım geçti yavaş yavaş çünkü o para faiz de olsa ben çok savungarca harcayacaktım. Ve bu iş bitince hiç yoktan iyi ki almışım diyeceğim bir evim var.

Bu devirde bence en önemli şey ev. Herkesin kendi sahibi olduğu bir evi olmalı.
Ailemden bana kalan şeyler sınırlı idi zengin değiliz. Senin durumunu bilemem tabi. O yüzden geleceğimde sahip olmam gereken şeylere yöneldim. Şuan 500 (2 aya 600 olacak) kira alıyorum 110 binlik evden. Ve ev 6 ay geçmeden 120 bin fiyata ulaştı, ki yazın 125-130'a rahat gidecek potansiyeli var havuzu olmasından ve burada baya bir suriyeli olmasından dolayı. Ev alırken de değer kazanma potansiyeline bakarak ev alacaksın. Gelişmekte olan yerlerden almak daha mantıklı tabi. Mesela Mersin'de şehir yavaş yavaş çarşıdan Davultepe'ye doğru kayıyor, ki biz ortasında kaldık. 3. çevre yolu geçecek evin önünden vs. Bir çok etken var değer artışında. Tabi sağlam bir yerden dükkan alsam yapacağım kar'ı hayal bile edemiyorum. İnanılmaz değer kazanıyorlar arsa gibi.

Velhasıl kelam rezidans düşünen birine ev önermek en mantıklısı olur güzel bir ev bulana kadar o paranı en iyi faiz oranına sahip bir banka da tut sonra kendine bir ev al. Tabi youtube'ye güvenip alma nakit al alabiliyorsan. Bu arada rezidans alma ne gerek var. Şimdi oturmayacak isen gereksiz. İleride şimdi ki evi satar kendine güzel bir yerden ev alırsın. 1+1 160 bin nedir ya. Burada 160 bin'e 3+1 lüx havuzlu daire alırsın.

Sonra ister arabanı alırsın ister benim gibi eğlenceye harcar veya faize koyarsın.

Bu arada dükkan ve arsa da çok iyi yatırım araçları (ev yanında halt eder yani ) ama bu işleri bilenlere danışmak lazım. Kendine güvenin ve bilgin yoksa ev iyidir.

Şöyle bir hikaye anlatayım. 160 bin'e bir dükkan bulduk bundan 8 ay önce. Bu dükkanın yanına kaymakamlık yapılacak diye haber aldık. Tabi benim o zaman bırak 160 bini 60 bin param yok. Babam çok inat etti almam yönünde ama hem korktum o kadar borca Youtube'ye güvenip giremem diye hem de kar yapamam diye düşündüm. Kaymakamlık yapılacağı haberi duyuldu 6 ay gibi bir süre önce şuan dükkan 650 bin'den satılıyordu en son. Bu bir ev olsa 100 bin olsa ev 150 bine çıkmaz öyle anlatayım dükkan ile ev farkını. Arsa olsa trilyonları bulurdu fiyatı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri