100 Kanal Spam'den Uçtu . Sizde Durum Nedir

• Kullanıcı rserin75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Benim kanallarda gitti topluluktan gidiyor.Bugün 2 masa üstü pc bir vds bir bot bir bakıp yapıyımm.Format temizle ıp değiştirme bu sefer daha dikkatli olcaz.Çok emeğim gitti öle böle değil.

Sağlam mail 1 buçuk yıldan beri bu işteyim görmedim.Şunu biliyorum adsense neyse partner odur.Partner kanallarım daha fazla olucak onu anladım

Hepsi sapasağlam çok şükür . Kimseden mail almadığımdan sanırım .

satın aldığım kanallar kapanmış sadece, 3 farklı kişiden satın almıştım

Ödemeler yaklaştı o yüzden dikkatlı olmak lazım ödemelerden önce genellikle toplu kıyım oluyor,MAŞALLAH diyelim şuan bizde bişey yok

vallahi bende hiç kapanma olmuyor
en son 22 gün önce videoyap kullanıyodum sürekli kanallarım kapanıyodu

28 haziranda vds aldım şuanda tm 22 gün oldu
hatta 2 vds aldım
her iki vds nin harddiski 400gb
hunharca spam yapıyorum

günde 2 kanal açıyorum 400 400 video basıyorum
böyle en ufak hiç kapanma falan olmadı

birde kanalları kendim açıyorum mail kanal falan satın almıyorum

kanal kapanmalarının tek sebepi
pardon 2 sebebi var

1 BOTLAR
2 kanal satıcıları

spam yemediğim bir zaman yoktur.. Herşeyi çözdük imacrosla birçok şeyi hallediyorum ama bir şu spamın kökünü kurutamadık gitti arkadaş :D

Spamdan benimde 5-6 tane para getiren kanalım kapanmış hepsi tek adsense bağlıydı.Kanalın bitanesini kapatırken "Adsense sil" diye bir şey vardı onu işaretlemeden kanalı sildirmiyordu google+ üzerinden.Eğer Adsense hesabınızı silmezseniz 24 saat içinde biz sileriz gibi bir ibare vardı.Sil diyerek kanalı sildim adsensem şu an sağlam duruyor içerideki kazançlarım gider mi ya da adsense kapatılır mı ?

satın aldıklarımda kendi açtıklartımda yarı yarıya uçtu bugün

kanal kapanmalarının tek sebepi
pardon 2 sebebi var

1 BOTLAR
2 kanal satıcıları

aynen katılıyorum sana,
-mail alma şekli
-botlar

ufak videolar için ayrı bir alt kanalım var, o kanala sadece evdeki bilgisayar üzerinden yüklemeler yapıyorum. 203 video var ve o mail adresimde kapanmayan tek kanalım da o.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri