100 Mesaj Atınca Güvenilir mi Olunuyor?

wolbane

Kayıtlı Üye
Öncelikle hepinize selamlar

Ben 1 seneden fazladır bu forumda takılıyorum.Üyeliğimi bu senenin başında aldım fakat üyelik açık değilkende burda takılıp videoları vs izleyip kendimi geliştiriyodum.Benim sorunum şu.2 gün önce adsense hesabı satmak için konuya yazdım sonradan baktım ki mesajım yetkili tarafından değiştirilmiş ve satmak için 100 mesaj gerekiyomuş.Şimdi ben 2 günde 100 mesaj atsam 1 saat uğraşıp güvenilir mi olucam? Dediğim gibi ben her karşıma engel çıktığında konu açmadım veya soru yoluyla sormadım ben direk arama bölümünü kullanarak yardım aldım zaten gerekli olanda bu değil midir? Sonuç olarak bence bu uygulama çok saçma olmuş ve kaldırılması gerekli.

Hocam eğer forumun aktif bi kullanıcısıysanız forumda bi çok dolandırıcılık vakasının olduğunu da bilmeniz lazım.. Yani uygulama doğru.. Tabi post kasıpta dolandırıcılık yapılabilir ama insanların güvenmesi için gerekli yinede...

Her ticaret forumunda olması gereken bir uygulama bence , bir sorun olmamalı.

Ben 1 seneden fazladır bu forumda takılıyorum.Üyeliğimi bu senenin başında aldım fakat üyelik açık değilkende burda takılıp videoları vs izleyip kendimi geliştiriyodum.Benim sorunum şu.2 gün önce adsense hesabı satmak için konuya yazdım sonradan baktım ki mesajım yetkili tarafından değiştirilmiş ve satmak için 100 mesaj gerekiyomuş.Şimdi ben 2 günde 100 mesaj atsam 1 saat uğraşıp güvenilir mi olucam? Dediğim gibi ben her karşıma engel çıktığında konu açmadım veya soru yoluyla sormadım ben direk arama bölümünü kullanarak yardım aldım zaten gerekli olanda bu değil midir? Sonuç olarak bence bu uygulama çok saçma olmuş ve kaldırılması gerekli.

1 seneden fazla olmamış , az olmuş foruma üye olalı.Hangi üye forumda aktif olmayan , tanınmayan kişiyle alışveriş yapmak ister bir düşünün...

Şöyle düşün: Dün foruma üye olmuş.Bugün satış konusu açıyor.Referans olmasa ne kadar güvenirsin? Sen ise 2014'ün başında üye olmuşsun.100 post atacak zaman bulamamışsın ve kimseye bir yardımın dokunmamış.

Size katılıyorum.

Arkadaşlar burada bu arkadaşın dediğini anlamamışsınız. Aslında doğru bir şeye parmak basmış. Arkadaşımızın burada demek istediği özetle. 100 Mesajı kasması zaten 1 saatimi alır. Onu kastıktan sonra beni ticaret yapabilir pozisyonuna mı koyacaksınız ? Demek istemiş. Ki bende arkadaş gibi bu kuralı anlamsız buluyorum. Adamın ister 5 mesajı olsun ister 5.000 mesajı olsun. Adam olmadıktan sonra mesaj sayısının bir önemi yok.

Traderleri kontrol edin sorup soruşturun. Zaten uyanık olursanz dolandırılmazsınız. :)

Yukarıdaki arkadaşlar cevabı vermiş. Birde şu hemen 100 post kasarım satışa devam ederim diyen arkadaşlar için güzel bir konu olmuş. Mesaj sayısı 100'ü geçsin diye saçma flood yapanlar banlanıyor haberiniz olsun :)

günde 100 post atarsan banlanırsın zaten :S
100 mesajın şöyle avantajı oluyor, insanlar dönüp mesajlarına bakabiliyor. ordan senin bilgini ve ilgini az çok çıkartabiliyor.

100 post nedir :D adam laylaylom obutik şubutik diye postlar kasarak 2 gün içinde 100 posta ulaşır ne var ki?

bence 1 k üstü + 2013 üyeleri alışveriş yapabilmeli :D

Kural kuraldır :D

Ben genelde 2013 te üye olmuşlara ticaret yaparken daha fazla güveniyorum. Tabi birde şu var adam 2013 te üye olmuş ne mesaj yazmış ne konu açmış direkt çıkıp alışveriş konusu acarsa bu da sıkıntılı demek tir. Forum açıldığından beri dışardan takip etmeniz birsey ifade etmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri