%100 özgün kanalım kapandı ve youtube acmıyor

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Paramedic

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar %100 özgün kanalım vardı 1 ay önce acmıstım kanal 10k ilenimi gecti 73 de abonesi vardı ama youtube kanalı kapatmıs kapatma sebebide
Klasik

Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz.

Video atarken ne bot kullandım ne vds manule olarak yükleme yaptım adamlara mesaj attım kanaldaki herseyin benim olduguna ve vğdeoları atarken hiçbir robto kulanmadıgımı size ispatlarım ama önceilkle kanalı inceleyin herkeze yolladıgınız otomatik mesajı yazmayın diye ama cevap yok sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

Benimde iki aydır kapanan tek kanalım %100 özgün kanalım.
İtiraz ettim sizin gibi ama sonuç alamadım.

Benimde iki aydır kapanan tek kanalım %100 özgün kanalım.
İtiraz ettim sizin gibi ama sonuç alamadım.

sonrada youtube diyorki özgün calısın ulan 1 ay aralıksız ugrastım o kadar video cek düzenle renderla izlenim al o kadar spam kanalımın içinden gec özgünü bul olacak iş degil ya

adamı inatla spama yönlendiriyorlar.

Önceden yaptığın bir hatadan dolayı youtube ip adresini kara listeye almıştır diye düşünüyorum yoksa özgün kanal pek kolay kapanmaz.

hocam öyle olsa onlarca spam kanalım var onlarda kapanmazmıydı?

Merhaba arkadaslar %100 özgün kanalım vardı 1 ay önce acmıstım kanal 10k ilenimi gecti 73 de abonesi vardı ama youtube kanalı kapatmıs kapatma sebebide
Klasik

Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz.

Video atarken ne bot kullandım ne vds manule olarak yükleme yaptım adamlara mesaj attım kanaldaki herseyin benim olduguna ve vğdeoları atarken hiçbir robto kulanmadıgımı size ispatlarım ama önceilkle kanalı inceleyin herkeze yolladıgınız otomatik mesajı yazmayın diye ama cevap yok sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Aynı ip çıkışından birden fazla kanal açılıp bağlanmışsın özellikle spam kanallarından dolayı piyango bu kanalına vurmuş diye düşünüyorum.

benim de kapanmıştı geçen haftalarda. Mail attım bir saate açıldı. Şans yanımdaydı sanırım. İnşallah açtırabilirsiniz.

aşırı açıklama etiket ve aynı texleri girdiğin içinde olabilir eğer emınsen daha onceden bır hatayapmadıgına tabi! mail at devamlı derim ben ıkı tane actırdım o şekılde

acıklamalar fazaydı ama birbirinin tekrarı degildi
video ile alaklı idi açıklamalar tekrar şimdi mali attım ama bekleyen bir itirazınız var diyor bakalım sürekli deniyecegim

"web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz"
Aslında mesajın şu bölümü neden kapandığını anlatıyor.Açacaklarını düşünmüyorum.Dikkat et diğer kanallarınıda tespit edip kapatmasınlar.

"web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz"
Aslında mesajın şu bölümü neden kapandığını anlatıyor.Açacaklarını düşünmüyorum.Dikkat et diğer kanallarınıda tespit edip kapatmasınlar.

Hocam onu bütün spamdan kapanan kanallara yolluyorlar hiç bir video olmayan kanalım kapandı zamanında onada itiraz ettim onada bu mail geldi ayrıca bot vs kullanmadım diyorum yani günde 1 yada 2 video atıyorum bu makul bir insanın üretemeyecegi bir sayımıdır?

aşırı açıklama etiket ve aynı texleri girdiğin içinde olabilir eğer emınsen daha onceden bır hatayapmadıgına tabi! mail at devamlı derim ben ıkı tane actırdım o şekılde

Benim özgün kapanan kanalım için tek kapanma alternatifi açıklama olabilir. Çünkü başık kısa ve net. Anahtar kelimeler doğru ve bir iki tane. Ama açıklamadaüç ayrı dil kullanıyordum.

Önce ingilizce açıklama, altına ispanyolca ve altına. Türkçe şeklinde. Bu yüzden olabilir.

Hocam onu bütün spamdan kapanan kanallara yolluyorlar hiç bir video olmayan kanalım kapandı zamanında onada itiraz ettim onada bu mail geldi ayrıca bot vs kullanmadım diyorum yani günde 1 yada 2 video atıyorum bu makul bir insanın üretemeyecegi bir sayımıdır?
Sen bir tek kanala odaklanıyorsun. Yazının başında spam kanallarım kapanmadı diyorsun. Kaç pc kaç ip ile çalışıyorsun ki yani bir datacenter sahibi değilsen imkanlarımız belli tüm yaptığın faliyetler değerlendirilir.
o ipden kaç defa girdiğin günde kaç mail aldığın kaç kanal açtığın total kaç video attığın browser, mac,lokasyon, işletim sistemin, build id, hatta cpu idlerine kadar tarayabiliyorlarki ben bile kendi yönettiğim sistemde free toollarla bile bu bilgilerin çoğunu çekebiliyorum. YT gibi bir yapının neler yapabileceğini artık düşün. Seni işin türkçesi hizmet politikalaramıza aykırı spam yapıyorsun diye tespitlemişler ve piyangoda bu kanalına vurmuş.

Kanalın şikayet üzerine de bu şekilde bir incelemeye alınmış olabilir. Spam kanallarından bıraktığın izlerle de böyle bir sonuçla karşılaşmış olabilirsin. Kanalın özgün olması üzücü bir durum. Umarım bir çözüm yoluna ulaşırsın.
Geçmiş olsun.

Ozgun icerigin kategorisi neydi hocam?

Spamla özgün bir arada yürümez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri