% 100 Türk, Aktif ve Organik, Facebook Üye Çekimlerimiz Başlamıştır.

Nasıl Organik Sen Sayfaları Panel İle Kasmıyormusun :D

Şuan 100 beğeni sayfanıza atılıyor..

---------- Mesaj saat 22:35:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:34:31 civarında gönderildi. ----------

evet şuan takip ediyorum peki organik oldugunu nası garanti ediyosunuz büyük çapta alabilirim

Üyelerime garanti veriyorum sürekli 100 beğeni istediniz ve yolladım. Almak isterseniz PM görüşebiliriz..

---------- Mesaj saat 22:40:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:21 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 22:35:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:34:31 civarında gönderildi. ----------

Üyelerime garanti veriyorum sürekli 100 beğeni istediniz ve yolladım. Almak isterseniz PM görüşebiliriz..

PM geliyor mu yolluyorum size

Referans yolladım alıcaktınız?

---------- Mesaj saat 22:40:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:21 civarında gönderildi. ----------

PM geliyor mu yolluyorum size

Referans yolladım alıcaktınız?
arkadaş işini saglam yapan biri şahsi kanaatim denenebilir ufak rakamlarla ben de deneyeceğim iyi forumlar

sevgili yöneticiler kendisine güvenebilirmiyiz? [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam mesaj sayısını yükselttiğinize göre güvenebiliriz?

duruma göre çekim yaptıracağım...

sevgili yöneticiler kendisine güvenebilirmiyiz? @Muslera06 hocam mesaj sayısını yükselttiğinize göre güvenebiliriz?

duruma göre çekim yaptıracağım...
Ben bir is yaptigi icin hizmet sundugu icin kolaylik saglamak adina kendisine musterileri ile ilgili iletisimde sikintisi olmasin diye yukselttim.

Bu konuyu,bu guvenilirligi siz bilirsiniz,yani is yapanlar yada yapacaklar.Ufak bir is alimi yaparsiniz bakarsiniz yorumlarinizi yazarsiniz herkes daha iyi bilgilenir.

Saygilarimla.

Ben bir is yaptigi icin hizmet sundugu icin kolaylik saglamak adina kendisine musterileri ile ilgili iletisimde sikintisi olmasin diye yukselttim.

Bu konuyu,bu guvenilirligi siz bilirsiniz,yani is yapanlar yada yapacaklar.Ufak bir is alimi yaparsiniz bakarsiniz yorumlarinizi yazarsiniz herkes daha iyi bilgilenir.

Saygilarimla.

Yöneticimizin dediği gibi uygun bir paketi seçip atarız. Olumlu bir yorum atarsanız ilerdeki arkadaşlarıma güven olur.

Saygilarimla.

sağol üstad..

Yöneticimizin dediği gibi uygun bir paketi seçip atarız. Olumlu bir yorum atarsanız ilerdeki arkadaşlarıma güven olur.

1-2 gün beklemek istiyorum hocam başarılar dilerim.. aksilik olmaz ise en kısa zamanda çalşacağız...

arkadaş dediği gibi ufak bi beğeni yaptırdık ucretsiz sekilde bakalım ufak bi Paket alacam benim kimse ile bi menfaatim olmaz tamamen objektif yorum atacagıma emin olabilirsinisz

Saygılar.

%100 Türk, Organik Facebook Üye Çekimleri
Zaman içinde beğenmekten vazgeçen üyeler için çekim yaptığımız sayfalara fazladan 1.000 üye gönderilmektedir ve
24 saat içinde düşen üye miktarı tekrar çekilmektedir.
Facebook Sayfa Beğeni Çekimi
5.000 Üye Çekimi 15 TL
10.000 Üye Çekimi 30TL
20.000 Üye Çekimi 60 TL
30.000 Üye Çekimi 90 TL
40.000 Üye Çekimi 110 TL
50.000 Üye Çekimi 150 TL
100.000 Üye Çekimi 250 TL
200.000 Üye Çekimi 500 TL

15.01.2014'de kadar KAMPANYALAR

10.000 Üye Çekimi 20 TL
30.000 Üye Çekimi 70 TL
50.000 Üye Çekimi 115 TL
100.000 Üye Çekimi 200 TL

Günde maksimum 10bin üye çekimi yapılmaktadır.

Ödeme Yöntemleri​
FİNANSBANK
PAYPAL
ZİRAAT
İŞBANKASI​

Forum Dışı İletişim:
TELEFON DESTEK İÇİN; 05366771026​

Hocam kampanya biraz saçma olmamış mı sizce ?
Ben toplu 30k alacağıma farklı farklı 10k alırım daha iyi bu mantığa göre.

Hocam kampanya biraz saçma olmamış mı sizce ?
Ben toplu 30k alacağıma farklı farklı 10k alırım daha iyi bu mantığa göre.

Tamam öyleyse öyle alabilrisiniz..

---------- Mesaj saat 23:57:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:55:35 civarında gönderildi. ----------

Referans olabilirim. Referansları konuya ekledim demişinizde göremedik hocam

Ben konu açıp referans verdim geri sistem gelmiş kardeşim kötü oldu.. YENİ KONUM NORMALDE BAKIN ALIN..

20k alınmıştır. Arkadaş hemen başlattı işlemleri. Teşekkürler.

xEEj9D.png

%100 Türk, Organik Facebook Üye Çekimleri
Zaman içinde beğenmekten vazgeçen üyeler için çekim yaptığımız sayfalara fazladan 1.000 üye gönderilmektedir ve
24 saat içinde düşen üye miktarı tekrar çekilmektedir.
Facebook Sayfa Beğeni Çekimi

20.01.2014 Tarihine Kadar Bir Fiyat Listemizdir..

10.000 Türk Üye Çekimi > 10 TL
20.000 Türk Üye Çekimi > 20 TL
30.000 Türk Üye Çekimi > 30 TL
40.000 Türk Üye Çekimi > 35 TL
50.000 Türk Üye Çekimi > 45 TL
60.000 Türk Üye Çekimi > 50 TL

En az 10.000 Beğeni En Fazla 350K Hizmet veriyoruz..

İnstagram Takipçi Fiyatları :

1.000 Takipçi : 7 TL ( Deneme Amaçlı )
5.000 Takipçi : 30 TL
10.000 Takipçi : 55 TL
20.000 Takipçi: 125 TL
30.000 Takipçi: 180 TL
40.000 Takipçi: 200 TL

NOT;
Instagram da ki tüm kullanıcılar yabancıdır..

Twitter Takipçi Fiyatları :
1.000 Takipçi 6TL
2.000 Tapiçi 10TL
5.000 Takipçi 20TL
10.00 Takipçi 50TL
15.00 Takipçi 75TL
20.000 Takipçi 90TL
25.000 Takiçi 120TL

NOT;
Twitter'de ki tüm kullanıcılar TÜRK'dür..

wLojWJ.png

Forum Dışı İletişim:
Telefon Destek için; 0536 677 1026 ( 7/24 ARAYABİLİR VEYA ÇALDIRABİLİRSİNİZ. )

Hocam daha önce çalışmış olabiliriz sizin isminiz nedir acaba ? Sorun olmazsa pmden yazar mısınız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri