satış başlatın alalım deneyelim fiyatı kendiniz belirleyin hocam 10 tl uygundur tabi bizce .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cok isterdim ama malesef satışı aktif etmeden yanı beklentilerimi karşılayacak cinsten teklifler ve talep olursa hıc sorun olmaz. suan için beklemedeyim
benimde öyle bir kanalım vardı 2k video atmıştım ünlem yemiyodu. arada çıkabiliyo böle kanallar
satıştan önce denemek için, ünlemi geçmesi yeterlidir bana
Kanal Değilde Yöntemi Satın Alsak
Kanal Hakkında Net Fiyatım 2 tl dir..
İlgiçmiş. Ben kanal açarken hatimde indirsem ünlem yakamı bırakmıyor. Bir şekilde geçiliyor ancak bu kadar iddalı bir konu kesin tutar. Bence boşuna youtube ile zaman kaybetme kanal satışından köşe olursun.
neyin fikrini alıyosun ki anlamıyorum Dersin cıkar kardeşim ünleme düşmeyen kanal satışı 10 tl atıyorum elinde stok yokmuş bişe yokmuş nediye konu açıyorsun anlamış değilim
Böyle bir şey mümkün değil. Olacağına inanmıyorum.![]()
ilginç bir konu. inandırıcı gelmiyor pek onca şeyden sonra tabi.
sen bakarsan herkez 1 tl veriyoruz dese 1 tl den vericekmisin?
Piyasayı yükseltmeyelimmax 5 TL bence
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.