1000 - 1400 TL Civarında Akıllı Telefon Tavsiyeleriniz Nelerdir?

ankarali-87

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.anadoluvizyon.net
Merhaba arkadaşlar 1200 TL Civarında Akıllı Telefon arıyorum ekranı en fazla 5 inç olacak yani telefon biraz kibar olsun cepte dursun :)

Düşündüğüm modeller :
Sansung A3 2016
Sony Xperia M5 (yazılımsal sıkıntılarının olduğunu söylüyolar)
Iphone 5S Gold (Güncellemesi ne zamana kadar sürecek acaba eskidimi artık bu model.)

5S
Güncelleme uzun süre daha devam eder ama yüklemek mantıksız olur. Sistem kaldırmaz.

Apple, "Iphone SE" modelini tanıtırken 5S in satışlarını durdurduğunu açıkladı. Bütçeyi zorlayabilirseniz SE alın derim. Fiyatı 16GB 2000tl.

dostum bu aralar huawei cok duyuyorum bi arkadas aldı hatta 800 tl e cok da memnun bi araştır istersen

garantili olmasına gerek yok dersen yurtdışından getiren arkadaşlarla iletişim sağlayıp güzel telefon buluruz sana.

lg g4lerin fiyatları düştü 1400 civarı bulabilirsin

Fiyat performans açısından en iyi fiyat LGde hocam G3-G4 arastırmanı tavsiye ederim

A 7 gayet isini görür hocam el alisinca kibarlasiyor sanki zarif estetik ve rahat tavsiye ederim

G3 kullanıyorum gayet memnunum. 1 sene önce falan kaskoyla beraber 1600e almıştım ama şuanda bahsettiğin fiyatlara g4 alabilirsin.

Sebeke uzerinden görüntülü görüşme de olsun diyorsan samsung almalisin. Aklinda bulunsun. Ben bugün yarin samsung galaxy A7 2016 almayi planliyorum. Yaklasik olarak 1 aydir ara ara arastiriyorum. Işlemci, ram ve en onemlisi bataryanin uzun sure gitmesi konusunda en mantikli suan belirttigim telefon.

Ben xiaomi mi 4 kullanıyorum çok kaliteli telefon öneririm 4 aydır hiç kasma takıma olmadı ,kamerası da memnun edici

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri