1000tl olsa napardınız

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

mixnewss

Kayıtlı Üye
Selam tecrübeli arkdaslar yeni arkdaslar:D
1000tl gibi bir bütçeniz olsa 1 aylık youtubere ne gibi yatırımlar önerirsiniz

Gmail almakdan Face sayfasına reklama kadar lütfen cevap verirmisiniz

aynen sayfa al derdim ben almayı düşünüyomda bulduklarım hep kelek çıkıyor düzgün satıcı bulamadım

3 tane 2.5 üstüne basar oturur maç izlerim.Şaka bi yana hocam 1000 tl bence fazla bi yatırım bot alıp spam çalışabilirsin en fazla 50 tl ye belki bi tane facebook sayfası 50 bin kişilik iyi hitli.

200 kanal + vds + ilgili bot kalanıyla özgün içerik olan bi pavyon :)

100k aktif sayfa satın al
+30k aboneli profil satın al
10 tane youtube onaylı kanal satın al
vds satın al
yükle videoları paylaş

VDS den başka bir şeye para harcamanı önermem şahsen. Zaten ne zaman spam çalışsan (botlarla vs) iki güne kanalın para kazanması kapanır. O yüzden 30tl ile sağlam bir vds al kendi bulduğun, içine sinen videoları upload et. Benim şahsi fikrim budur

Birazdaha para biriktir profesyonel kamer al kendi özgün videolarını çek ;).

VDS den başka bir şeye para harcamanı önermem şahsen. Zaten ne zaman spam çalışsan (botlarla vs) iki güne kanalın para kazanması kapanır. O yüzden 30tl ile sağlam bir vds al kendi bulduğun, içine sinen videoları upload et. Benim şahsi fikrim budur

hocam tşşkler yorumun için kafamda şöle bir hesap var dielimki 100 kanal açtın her kanal günde 10 video yükledin günde 1000 video eder bu videolar 10 kuruş bıraksa günde 100 lira ediyor bu mantıkla düşünüyorum sizce bu yanlıs bir düşüncemi

eğer youtube kanalının sürekliliği varsa grafikleri stabilse direk facebook sayfasına yatır derim.eğer sürekliliği yoksa bırak kenarda dursun. önce kanalının nasıl sürekli izlenebilir hale geleceğini düşünmelisin. çünkü hedefleyecegin kitle değişirse facebook sayfasına bosuna para vermiş olabilirsin. :)

hocam tşşkler yorumun için kafamda şöle bir hesap var dielimki 100 kanal açtın her kanal günde 10 video yükledin günde 1000 video eder bu videolar 10 kuruş bıraksa günde 100 lira ediyor bu mantıkla düşünüyorum sizce bu yanlıs bir düşüncemi

öyle düşününce mantıklı tabi ama 100 tane kanala kaynak video nerden bulcan? ben 10 tane kanala kaynak bulamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri