Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
resim linki
Burada sahte/gerçek incelemesi yapıldığından bahsetmiyor
Tam çeviri:
Kanal kalifiyesi (burada kanalın minimum abone sınırından bahsediyor) yılda bir kaç defa incelenir ve ödüller buna göre dağıtılır.
2 tip (seviye) ödül vardır, 100k abone üzerindeki kalifiye kanallar ve 1 milyon aboneli kalifiye kanallar.
Bir kanalın ödül kazanabilmesi için sadece bir kere abone sınırını geçmesi yeterlidir. ve her bir ödülü 1 kez alma hakkına sahiptir.
Son cümlede anlatılmak istenen: 100k aboneye ulaştıktan sonra abone sayınız 99.999'a düşerse bile ödülü almaya hak kazandınız ve abone sayınız tekrar 100k 'ya çıkmışsa aynı ödülü tekrar alamazsınız demektir.
resim linkini bir an önce silmende fayda var
bu taktiği söylediğin için bravobilmeyenlerede öğrettin bi zahmet sende editle
anında buldumtek videodan o abone süper valla ama tasarım kötü ben olsam güzel bi tasarımla çoktan 100 k yapmıştım
anında buldumtek videodan o abone süper valla ama tasarım kötü ben olsam güzel bi tasarımla çoktan 100 k yapmıştım [MENTION=420]Lepact Deloup[/MENTION]
para kazanma gidince urashmadim zaten yoksa coktan 200 k yapmisshdim![]()
bari altın pahallı iken gönderselerdaha çok kâr ederiz. kaç gr acaba bu yada kaç ayar ucuza kaçmazlar heralde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.