11.000 Aboneli Çizgi Film Kanalı Satılıktır Uygun Fiyata

hocam skype verebilrimisiniz

Merhaba arkadaşlar 11.000 aboneli çizgi film kanalım satılıktır.Kanal spam kanalıdır.İçerisinde uzun video çizgifilm videoları vardır.Dil portekizce içeriktir.
İzlenmeler Brezilya Portekiz Amerikadan gelmektedir.Günlük ortalama 18.000 izlenim almaktadır ve 266.000 izlenme süresi almaktadır.

Kanal Adi : Satış Sonrası
Kanal Kategorisi : Çizgi Film Spam Videolar ortalama 66 dakika
Kanal Dili : Portekiz
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :Eylül 2017
Abone Sayisi : 11K
Günlük İzlenmesi ve izlenme süresi:Günlük ortalama 18.000 son 28 günde ve 267.000 dakka günlük izlenme süresi buda 4.000 saat geçiyor.
izlenim Sayisi : 2.735.000+
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok.
Kanalinizin Para Kazanması açık mı:Hayır Onay gönderilecek Eylül Ayında
Kanal Satis Fiyatiniz : 1100 tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Kanal abonesi olsun izlenmesi olsun kesinlikle organiktir.Para kazanması açık değildir onay gönderilecektir açık olsaydı fiyatı 20.000 tl üstü koyardım.Kanal trafik için kullanılabilir.Onay almasına bekleyip spam için kullanılabilir.Kitle çocuk olduğu için kanal çocuk kanalına çevirilebilir.

Son 30 günde günlük 10k izlenim vardır.13.000 yakın abone vardır.Her kanalda olmayan topluluk sekmesi ile anket yapma kullanıcılarla daha iyi iletişime geçme bir çok özelliği barındırıyor alan arkadaş böyle bir kanal alıcak.

Günlük 10k izlenme ortalamasına sahip 13.000 abonesi var.Para kazanması başvuru yapılacak.Her kanalda olmayan topluluk özelliği kanalda vardır.(Anket yapma abonelerle daha fazla iletişim kurma gibi.

Fiyat:1.100 tl

Özelden ulasirmişin telefon notu vericem yada sen bana at

Satılık Çizgifilm kanalı 13k abone günlük ortalama 10k izlenme 10k üzeri olan ve her kanala verilmeyen topluluk özelliği(Anket yapabilir-Resim paylaşabilirsiniz abonelerle daha iyi iletişim sağlayabilirsiniz.Kanalın para kazanması onay gönderilecektir.

Sadece 1.100 tl fiyat

hayırlı işler hocam bu tarz içerik izlenir mi? kanalı cevirmeniz için

https://www.youtube.com/watch?v=F7_hEgV_vyc

Hocam içerisinde çizgi filmler var.Çizgifilm izleyenler attığınız videoları izleyen kitle ile aynı sayılır.Ben zaten kanal satışında bu kanalı normal yarı özgün yada özgün bir kanala çevirebilirsiniz diye yazmıştım.13.000 abonesi olan bir kitle bu kitleyi çizgifilm videoları ile elde ettim.Kanalın topluluk ayarı açık videolar da temiz bence gayet çevirilebilir.

Hocam içerisinde çizgi filmler var.Çizgifilm izleyenler attığınız videoları izleyen kitle ile aynı sayılır.Ben zaten kanal satışında bu kanalı normal yarı özgün yada özgün bir kanala çevirebilirsiniz diye yazmıştım.13.000 abonesi olan bir kitle bu kitleyi çizgifilm videoları ile elde ettim.Kanalın topluluk ayarı açık videolar da temiz bence gayet çevirilebilir.

Hocam abonelerin yaş durumu nedir?

3-10 veya 10-20 ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri