11.810.832 Abone Smosh Farkı

Psy Gangam ile yotube'dan 4.5 milyar izlenimle Direk 8 milyon $ aldı .
( sponsorlar , diğer reklam gelirleri vs işin içinde değil , bonus gibi direk yotube para verdi )
bu adam 2.5 milyar izlenimle 15 milyon $ youtube'dan almamıştırda .
Diğer reklamlar sponsorlar vs olduğu zaman kaba taslak bir 5-6 milyon $ olabilir .

bu ejnebiler affedersiniz ota b*ka gülüyor zaten,şu bizim tom ve farenin adını getiremedim bi çizgi film vardı,onun gibi bişey çeksen patlar herhalde...çocukca şeylere gülüyolar sanırım,bizim ülkede biri çıkıp yapsa bunu yüzüne bakan olmaz bence,olsada geriz*kalı derler adama

Psy Gangam ile yotube'dan 4.5 milyar izlenimle Direk 8 milyon $ aldı .
( sponsorlar , diğer reklam gelirleri vs işin içinde değil , bonus gibi direk yotube para verdi )
bu adam 2.5 milyar izlenimle 15 milyon $ youtube'dan almamıştırda .
Diğer reklamlar sponsorlar vs olduğu zaman kaba taslak bir 5-6 milyon $ olabilir .

hocam yanlış hatırlıyorsunuz o haberi sadece gangnam style 1 milyar bile izlenmemişken kazanmıştı o parayı kanalın değil sadece gangnamın 1 milyar izlenmesi ile ve konserlerde içindeydi

---------- Mesaj saat 17:19:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:11:44 civarında gönderildi. ----------

tahmin ettim sadece :) ama kendi adsense istatistiklerimden çıkardığım kadarıyla 1000 izlenme başına 1 dolar kazanıyorsun ki benim içerik türkçe bunun yabancı bunu 1000 izlenmeye 2 dolar hesaplamak lazım en azından ona göre hesapla ortalama 1000 izlenme 2 dolar yapıyorsa gerisini sen düşün :)

abi adam hiç adsense kullanırmı partnerdir hatta bi şirket onundur ve 1 k başı en az 5 dolar alıyordur, en az. biliyorsun muslera hocam bize bile 1 k başı en az 2 dolar vaadi verdiyse ne 5 i vazgeçtim partner şirketide var sa ki kesin vardır bu 10 dolara yakın olur birde diğer partneri olan kişilerin 100/40 alıyorsa, video içinde reklam, kendi t shirtini bardağını anahtarlığını satıyor, yan kanallar ve daha bir çok yerden kazanç geliyor sizin verdiğiniz rakamın en az 5 hatta 10 katı daha fazladır

hocam yanlış hatırlıyorsunuz o haberi sadece gangnam style 1 milyar bile izlenmemişken kazanmıştı o parayı kanalın değil sadece gangnamın 1 milyar izlenmesi ile ve konserlerde içindeydi

---------- Mesaj saat 17:19:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:11:44 civarında gönderildi. ----------

abi adam hiç adsense kullanırmı partnerdir hatta bi şirket onundur ve 1 k başı en az 5 dolar alıyordur, en az. biliyorsun muslera hocam bize bile 1 k başı en az 2 dolar vaadi verdiyse ne 5 i vazgeçtim partner şirketide var sa ki kesin vardır bu 10 dolara yakın olur birde diğer partneri olan kişilerin 100/40 alıyorsa, video içinde reklam, kendi t shirtini bardağını anahtarlığını satıyor, yan kanallar ve daha bir çok yerden kazanç geliyor sizin verdiğiniz rakamın en az 5 hatta 10 katı daha fazladır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri