1112211 tekrar açılmış

cidden bazi paylastigi seyler var bulmaca gibi coz cozebilirsen bisi anlamiyom

bu adamdan korkulur aga valla tırstım a sunlara bakın

Biraz araştırma yapınca adamımızın amerika'da başını fena halde belaya soktuğunu ve sınırdışı edildiğini öğreniyoruz. bu restraining order aysbergin sadece bir ucu imiş.

reddit'te bunun hayranı olan amerikalı ergenler vay be adam ortalığı nasıl tozutmuş diye methiyeler yazmışlar. milletin anlattıklarına göre, sümer kardeşimiz 3 yıldan kısa bir sürede şunları yapmış:

1) borsada 2 milyon dolar kaybetmiş (motion-o sitesinden kazanıp facebook ipo'sun sırasında kaybetmiş olabilir)
2) fbi tarafından 3 kez tutuklanmış
3) california'nın hemen hemen her yerinden men edilmiş
4) iki restraining order almış, biri e-trade'den biri britney spears'den (britney spears restraining order olayını teyid edemedim henüz, ama 4 yıl öce twitter'da hesap açıp britney'le sümer evlendi diye yazmış, britney benim olacaksın dediği başka kayıtları da var sağda solda. britney'e takıntılı olduğu bariz, onu da stalk edip restraining order yemiş olması gayet mümkün)
5) amazon, ebay ve aklınıza ne kadar online alışveriş sites geliyorsa hepsinden banlanmış
6) 20 ipad satın alıp hepsini iade etmiş
7.) uçağı bombalama tehdidi yaptığı için ismi no-fly listesine konmuş ve bir daha uçakla uçması da yasak edilmiş
8.) beyaz saray'a ölüm tehditleri yolladığı için secret service tarafından tutuklanmış ve 1 yıl akıl hastanesinde yatmış. youtube kanalında ya da 1112211 sitesinde, secret service ajanlarının evine gelip kendisine tehditler savurduğunu falan anlatıyordu ama bunu ırkçı oldukları, motiono sitesini yok etmek için yaptıklarını iddia ediyordu.
9) irs ile başını belaya sokmuş
10) abd'den sınırdışı edilmiş ve bir daha girmesi yasaklanmış
11) türkiye'de de askerlik yüzünden başı biraz belaya girmiş
12) yılan zehiriyle intihar etmeye kalkışmış.

ıkı gundur sümerlke ilgili ne varsa okudum nette. suanda siteyi inceliyorm. cok değişk. türkçesi cok savruk onu anlarım ama düşünce dünyası karma karısık. çözebilen var mı bu arakdası

Matematiksel olarak Çok zeki birisi ama bir o kadarda dengesiz akıl hastası bence Allah akıl fikir versin siteye gelincede ilgi çekici şeyler paylaşmış o yüzden ilgi odağı olmuş ilgi çekmeye çalışmış farklılık olması için çabalar göstermiş. Yani abartılacak birisi değil bana göre kısaca boş şeyler + zaman kaybı

Son düzenleme:
bir kesinliklik var adamın bilgisayarla arası çok iyi web siteyle yazılımlarla yani bu formun yüzde 90 nından daha bilgili ..

bir kesinliklik var adamın bilgisayarla arası çok iyi web siteyle yazılımlarla yani bu formun yüzde 90 nından daha bilgili ..

kesınlıkle cok cok ıyı kodlar html adam yalamıs yutmus ve sumer kolcak ısımlı domaın satan bır domaın sırketıne yazdıgı yazı aynen soyle

burada da özet olarak, sümer kardeşimiz bazı şirketlerin isimleri geçen domainleri alıp daha sonra bunları o şirketlere 150.000 dolar gibi fahiş fiyata satıyormuş. şirketlerden biri bu fahiş fiyatı kabul etmeyip kendisini mahkemeye vermiş, bunun üzerine sümer bunlara da ölüm tehditleri savurmuş ve bunlar da mahkeme kayıtlarına geçirilmiş. domain ismini isteyen şirkete yolladığı tehdit maili şu:

“if you steal my domain names using trademakrs or udrp’s or ugly fat attorneys, you will all be tracked down and murdered legally, legally means no evıdence. are you in? ı’ve murdered many people around the world, police just can’t make an arrest due to a lack of “evidence” . . . if you like death, i care not if you are ceo or attorney or a registrar president. i’ll give you what you like. death.”

"domainlerimi marka tescili ve udrp ya da çirkin ve şişko avukatlar aracılığıyla çalarsanız, iziniz bulunacak ve legal bir şekilde hepiniz öldürüleceksiniz, legal demek kanıt yok demek. var mısınız? (bu kısımlar büyük harflerle yazılmış). ben dünyada bir sürü insanı öldürdüm, polis kanıt bulamadığı için beni tutuklayamadı. ölümü seviyorsanız ceo ya da avukat ya da (domain) kayıt yeri başkanı da olsanız umurumda değil. istediniz şeyi size vereceğim: ÖLÜM!!"

Bir rivayete göre Google adında bir şirket kurulacakmış ve bu şirketin sonunu Sümer diye biri hazırlayacakmış :P :D

O değilde amcası evin üstüne yatmış, üstüne bi de kovmuşlar köyden garibanı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri