12.10.2015 Adsense Ban

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
bana kalırsa Turkiye basta ve agırlıklı olmak uzere onune geceni banlıyor. kanalları spamdan kapatıyor, aradan 10-15 gun geciyor adsense kesinlesene kadar genelde sorun yok ama kesinlestikten sonra banlanıyor hesaplar. cok tecrubeli degilim youtube ve adsense hakkında fakat kendimce fikrim yılbasına kadar bu olay devam edecekmis gibi hissediyorum. multi kullanalar banlanmaya devam edicek. tek adsense calısanlar yada cok dikkatli olanlar ve sans yanında olanlar idare edicekler.

1-2 ay icinde yada sonrasında da tayvana el atar adsense gibime geliyor.

dipnot: adsense baglı kanallar spamdan kapanırsa kanal eklemeyin, banka girmeyin, hic birsey yapmadan 1 ay bekletin. Adsensi kontrol etmek icin bile acmayın. belki bandan kurtulur

Eylül ayında açtığım, pinsiz, banka onaysız, spama düşmüş adsense 07:36'da banlanmış...

Pini yola çıkan adsense devre dışı bırakıldı

Sent from my iPhone using Tapatalk

sana söyledim demi ? en ufak bir fiziksel hesap hareketliliğin de banlıyor diye...

aynen dedigin gibi kanal ekleyince yada banka bilgisi filan girince cok gecmeden banlanıyor. adsense baglı kanallar spama duserse o adsenseyi bi sureligine unutmak belki care olabilir

Eylül ayında açtığım, pinsiz, banka onaysız, spama düşmüş adsense 07:36'da banlanmış...

Kaç kanal vardı, kaçı kapandı ya da telif yedi hocam?

---------- Spam Engelliyici 11:28 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

Pini yola çıkan adsense devre dışı bırakıldı

---------- Spam Engelliyici 11:28 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

17 kanal vardı iki hafta önce hepsi kapanmıştı bugün de adsense gitti 17 kanaldan ikisi telif yemiş anında silinmişti

17 kanal vardı iki hafta önce hepsi kapanmıştı bugün de adsense gitti 17 kanaldan ikisi telif yemiş anında silinmişti

Yani toplu kapanma yaşayan adsense patladı. Anladım teşekkürler.

Adsenseleri kapanan arkadaşlar yalnızca ''Banlandı'' yazacaklarına atıyorum ''içinde 10 kanal vardı 5'i toplu kapandı'' vs. gibi açıklamalar yaparsa bizde az çok sebeplerini anlayabiliriz.

Yani toplu kapanma yaşayan adsense patladı. Anladım teşekkürler.

Adsenseleri kapanan arkadaşlar yalnızca ''Banlandı'' yazacaklarına atıyorum ''içinde 10 kanal vardı 5'i toplu kapandı'' vs. gibi açıklamalar yaparsa bizde az çok sebeplerini anlayabiliriz.

Aynen hocam ama kesinleşip ondan sonra kapanması ilginç hele hele banka bilgisi bile girmişken

5 adsense toplu aynı saatte banlandi 07:30

Hocam calısma seklinden ufakta olsa bahsetsen?
Senin 5 tane hesap banlandı demen hiç birşeyi değiştirmiyor üzgünüm. Zaten bildiğimiz konular. :)

---------- Spam Engelliyici 11:44 ---------- Önceki Mesaj 11:43 ----------

Aynen hocam ama kesinleşip ondan sonra kapanması ilginç hele hele banka bilgisi bile girmişken

Hocam spama giren adsense hesabını kurtarmak artık imkansız. O yüzden diyorum toplu kapanma vs. oldu mu diye.

2 ayrı adsense açmıştım 2 si de daha önce google ile uzaktan yakından alakası olmayan kişilerin bilgileri kullanıldı. 2 sine de aynı gün banka doğrulama geldi 1 tanesi doğrulama ücretini giremeden banlandı (banlanan adsenseden kanal taşımıştım bu hesaba salaklık bende) diğerinde şimdilik bir problem yok doğrulama kodunu girdik pin yola çıkmış beklemedeyiz elimizde patlamazsa

Benim burdan anladığım banka girince adsense banlanıyor değil de banka bilgileri girince adsenseyi inceliyorlar bir pürüz bulduklarında banlıyorlar.

Adamlar bu konuları okuyor ve okudukça 3 adsense banlandı, 5 adsense banlandı diye doğru yoldayız amma çok multi varmış deyip botun fişini çekecekleri varsa dahi dahada geliştirme yoluna gidecekler botu..

Spama düşen adsenseler de uçtuysa benimki de gitmiştir kesin korkudan bakamıyorum hesaba :/

Benimde bugün günlük 3 hane getiren kanalların kapanmış gizliye alıp yedekledigim bile gitmiş ama adsensedeki özgün kanal duruyor google nokta atışı vuruyor gibi

An itibari ile Eylül tarihli 9 Adsensenin 2 si banlandı. Diğer adsenselerinde tümünün para kazanması gitti. Adsense başına en fazla 10 kanal bağlamıştım.Spam işi bu saatten sonr ancak hobi olarak yapılır.Bottu, vds, kanal vss bu işe çok fazla para harcamayın masrafını çıkaracağını dahi düşünmüyorum.

An itibari ile Eylül tarihli 9 Adsensenin 2 si banlandı. Diğer adsenselerinde tümünün para kazanması gitti. Adsense başına en fazla 10 kanal bağlamıştım.Spam işi bu saatten sonr ancak hobi olarak yapılır.Bottu, vds, kanal vss bu işe çok fazla para harcamayın masrafını çıkaracağını dahi düşünmüyorum.

Merhaba, bir kaç soru için pm attım cevaplarsanız sevinirim.

5hane gelırlı 1 aylık adsense dun gece banka ekledım ve banlandı bu saaten sonra yt bye bye keyfı bılır dıger alternatıf onceden yonelmıstım ona devam edıcem bu heriflerle ne ugrasıcak zaman var nede guc yolunucak kaz buldular yoluyorlar yemınle!

An itibari ile derken 12:30 mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri