Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
lanet olası 3 aydır izmire gelmedi daha
nasıl olsa gelecek o postacıHocam senin ptt yatıyor valla ya![]()
nasıl olsa gelecek o postacı3 aydır gelmezmi ya
![]()
yok yakın aslında hemde izmir merkez ptt yakın amaHocam gelince bi cay kahve ver valla uzun yoldan geliyor heralde![]()
yok yakın aslında hemde izmir merkez ptt yakın ama
anlaamdım valla hayatımda beklediğim en uzun pin oldu![]()
nasıl yanibu saatten sonra pin gelmiyor diye biliyorum ama yanlış biliyorum heralde.
nasıl yani
şu postalara kargolardaki gibi takip numarası verseler negüzel olur. Hiç olmazsa postanın gelip gelmeyeceğini bilirdik.
Adana/Mersin bölgesine geliyor yavaş yavaş. İçimde bir his var bayramdan önce posta gelecek diyor ya hadi hayırlısı![]()
Antalya eline ulaşan var mı ?
nazar değmesin adsenselerdeki banlanmalar kalkınca her ay binlerce yeni hesap açılıyor, e haliyle yeni pinlerin sayısı katlanıyor bu nedenle de iş yükü arttığından dolayı postalar gecikiyor.. keşke herkes hunharca adsense açmasa..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.