12 Ağustos Pinleri

Arkadaşlar benim 10 ağustostan 2 eylüle toplam kazancım 10 $ Oldu.Pin isteyecek miyim? Otomatik mi gönderecekler? Yoksa kesinleşmiş kazançların mı 10 $ Olması gerekiyor?

Kesinleşmiş olması gerekiyor. 12 Eylül gibi yola çıkar

Ama kesinleşmiş kazançlar her ay hesaplanmıyor mu? ağustosta tam 10 olmamıştı eylülle beraber 10 oldu o zaman ekimde hesaplanıp ekimin ortasında çıkacak aralık gibi mi gelecek :eek:

Şu zamana kadar olan kazancın bu ayın 15 inde kesinleştiğinde pin yola çıkıcaktır. Genelde 12 si gibi çıkıyor pinler.

Eyvallah hocam çok sağol ben Ağustos kazançları eylülde hesaplanıyo diye biliyodum o zaman ağustos + eylül 15 e kadar olan kazançlarım hesaplanacak.

Eyvallah hocam çok sağol ben Ağustos kazançları eylülde hesaplanıyo diye biliyodum o zaman ağustos + eylül 15 e kadar olan kazançlarım hesaplanacak.

Yok hocam yine ağustos kazançların hesaplanıcak yanlış anlaşılma olmasın her ayın kazancı bir sonraki ayın 15 inde kesinleşir.

benm pinde 12agustosda gönderildi 2.pini isteme secenegi gelmiş fakat istemiycem 3-6hafta gibi gelir yazıyor geldiğinde mesaj atarım inş :D

Yeni bir konu açıp forum kirliliği yaratmak istemedim konuyla alakalı olarak hesaplar kısmından adres doğrulamaya girdiğim zaman dikkatimi çeken birşey oldu ve aşağıda ikinci pini iste kısmını gördüm ve aynen şöyle yazıyordu..

" PIN kodları 11,4 x 15,2 cm boyutlarındaki beyaz kartpostallara basılır ve yukarıda listelenen tarihten sonraki 3-5 gün içinde postalanır. Teslimatın 3-6 hafta sürebileceğini lütfen unutmayın. Postanın içi burada gösterilmiştir. PIN postasının dış görünüşü için lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

04 09 2013 tarihinde veya sonrasında yeni bir PIN kodu isteyebilirsiniz. "

Sizce ikinci pini bu tarihten sonra istemeli miyim ? Yani herhangi bir sıkıntı olur mu ?

Burada bir soru sormustum ama kimse cecap vermedi bilen yok mu ??

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Burada bir soru sormustum ama kimse cecap vermedi bilen yok mu ??

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Daha önce 2 nisanda istedim 2 mayısta geldi. Bu ay ağustos 2 istedim 3 aylül gelmedi Fakat b-ramazan bayramı ve 30 ağustos tatildi bunu dikkate alınız derim ben cumartesi isteyeceğim yeni pin gelmmese .

benm pinde 12agustosda gönderildi 2.pini isteme secenegi gelmiş fakat istemiycem 3-6hafta gibi gelir yazıyor geldiğinde mesaj atarım inş :D

ben tersını yapıyorum :))
toplam 3 mektup hakkın var. her mektupta şifren aynı...

bu mektupları isteme hakkın aktif olunc hemen iste.. metruplar yola çıksın
3.mektupdan sonra hala pın sana ulaşmamışsa kımlık doğrulama yapıyorsun kımlık gonderdıgınde pın şifren hemen sana onlıne bıldırılıyormuş... o bakımdan metup haklarını ardı ardına aktif olunca iste... :D ben 2 ciyi istedim bile... hangısı en erken gelırse. hata 3. aktif olsun ıstıcem kı ulaşmıyorsa sorun varsa kımlık doğrulamaya geçicem.. malum eft onayladım. deneme parası geldı

3.mektupdan sonra hala pın sana ulaşmamışsa kımlık doğrulama yapıyorsun kımlık gonderdıgınde pın şifren hemen sana onlıne bıldırılıyormuş... o bakımdan metup haklarını ardı ardına aktif olunca iste... :D ben 2 ciyi istedim bile... hangısı en erken gelırse. hata 3. aktif olsun ıstıcem kı ulaşmıyorsa sorun varsa kımlık doğrulamaya geçicem.. malum eft onayladım. deneme parası geldı

Dediklerin banada mantıklı geldi aslında.. Benimde çünkü banka hesabım onaylandı.. Birtek bu pin işi kaldı onuda şimdi istiyorum..

Edit: 2. pinide istedik hadi hayırlısı bakalım.

dediğin mantıklı geldi ve bende 2.pini istemiş bulunmaktayım :D banka hesabını açtım ama bankamatik kartı gelmedi daha benim IBANı girsemmi adsenseye acaba ?

dediğin mantıklı geldi ve bende 2.pini istemiş bulunmaktayım :D banka hesabını açtım ama bankamatik kartı gelmedi daha benim IBANı girsemmi adsenseye acaba ?

İban bilgilerin varsa gir 2 3 gün içinde ödemen gelir onaylarsın.

iban trsiyle berabermi giricem ayriyetten suan hesabımın interaktif bankacılıgı aktif değil yatan parayı nerden görücem ?

TR ile beraber giriceksin. Zaten 3 günden önce yatmıyor. İnternet Bank aktif edersin yada müşteri hizmetlerini arar sorarsın hesabıma çok yüklü bir para gelicek miktarını öğrenmek istiyorum dersin :rolleyes:

bende su an yurtdısındanyım ekimde gidip haziran ve temmuzda istedgim pinlere bakcam..

pttye gidip sorgulayın bazen takılıyor orada

Arkadaşlar 12 ağustos pini gelenler buraya yazarlarsa sevinirim.. Bizde ona göre işlemimizi yaparız..İnşallah erken gelirde bizde ödememizi çabucak alırız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri