Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam forma kalırsak vay halimize yandık noldugu belli olmuyo 4.pinde mi açılıyo 5 te bilmiyorum artık.ha daha kapanmazsa adsense bide.
Konya gelince haber et hocam
Pinler düşmeye başladıysa engel pazartesi elimizde olur .bana gelirse bilgilendiririm
üstad bi zahmet pk larada bakarsın![]()
sen onalamayi bilmiyosun ozman neyse
bakarım tabi nedemek
varmı buay gelecek
ben körfez'e aynı eve 3 pin istedim. 3'ü birlikte çıktı 2'sini aralık başında aldım 3. gelmeyince yenisini istemiştim dün geldi. ilk pin mi 2. pin mi bilmiyorum ama aynı adrese 1 ay sonra geldi.izmit merkeze nereye amadükkan flnmı var orda.Kasım pini gelmedi a.satıyım deli olucam,gerçi o adsense bekleye bekleye ban yedi ama. Nasıl iş ben bunu anlamadım.Postacıda tanıdık ,ben gelse getiririm abi tanıyorum sei diyo gölcükteki eleman.d.dere bide beimki,allah kerim inş. fazla bekletmez
Olur da formla onaylatmaya kalırsa işimiz yardım edersin artık hocam demi![]()
Postacıların yurtdışından gelen postaları haftanın belli bir günü dağıttıkları söyleniyor astı astarı var mı acaba ? Diğer günler boşa beklemeyelim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.