12 Aralık Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bana hala gelmedi :(Bursa

ikinci adsensemin pini bu gün itibariyle geldi, artık bende çift hesapla çalışıyorum :D

bu pinler suriye üzerinden falan geliyor herhalde.ne bu kardeşim,adana mersin eksiksiz aldı izmir e gelen giden yok.

askerde bile mektup beklemedim ben.

istanbul anadoluya geldigine göre 1-2 günede istanbul avrupayada gelir :D :D

bu pinler suriye üzerinden falan geliyor herhalde.ne bu kardeşim,adana mersin eksiksiz aldı izmir e gelen giden yok.

askerde bile mektup beklemedim ben.

Adana daha beklemede :D alamadık.. 2 ayrı mahalleden bekliyoruz ikimizinki de yok! Artı Çorumdan bir arkadaş o da bekliyor onun ki de yok hala.. Rüyama girdi dün gece ya başlıycam böle işe :D :D :D

oww benimki daha yola bile çıkmadı :))

gelmedi gitti arkadaş . askerlikteki günlerimi hatırlattı.adsense bize yeniden askerlikmi yaptırtacan :)

illaki gelir biz 12 şubatı bekliyoruz daha yola çıkmadı :) 12 şubat olsunda bizimkilerde yola çıksında , 12 mart da gelsinde(gelmeyecek) 24 mart da ödeme alalım :D

15.ine kadar gelse bari adsense 15.ine kadar pin girilmezse ödeme yapılmayacaktır yazıyor :(

Arkadaşlar ben sınırı daha yeni geçebildin 3 aydan sonra :) bu ayın 9u gibi 10 $ ı geçtim şimdi benim pin diğer şubat ayının 12 sinden sonramı gelecek benim adsensede hiç bir uyarı yok kırmızı bi yazı çıkar falan demişlerdi yok ne yapmam gerekiyo şimdi

Arkadaşlar 12 Aralık Pini geldi. Erzincan

Erzincan'a bile geldi Bursa yok hala

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri