12 Aralık Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Pin gelmeyen arkadaşlar büyük ihtimalle pininiz PTTde sizi bekliyor :)Bende 2 gündür gelecek diye bekliyorum bugün gittim kendim aldım postaya kalsa kimbilir ne zaman gelecek

Pin gelmeyen arkadaşlar büyük ihtimalle pininiz PTTde sizi bekliyor :)Bende 2 gündür gelecek diye bekliyorum bugün gittim kendim aldım postaya kalsa kimbilir ne zaman gelecek

Hocam ptt derken hangi ptt semtimdeki pttmi?Şimdi şöyle birşey var ben Semti yazmadım adsense Herşey sokak cadde no daire yazılı sığmadı İl İlçe yazdım.

Hocam ptt derken hangi ptt semtimdeki pttmi?Şimdi şöyle birşey var ben Semti yazmadım adsense Herşey sokak cadde no daire yazılı sığmadı İl İlçe yazdım.

Bne aydındayım hocam bulunduğunuz yerdeki PTT dagıtım merkezine gidip alabilirsiniz.

Hocam dağıtım merkezi Bahçelievlerdeymiş bulunduğum semtteki ptt cuma gittim yok demişti nereye gitmem lazım tam olarak ?

hocam istanbulu bilmiyorum bizim burada gelen postaların toplandığı merkez var ben oradan aldım istersen semttindekine tekrar sor

16:30 eve geldim sordum bana posta geldi mi? Yok :@ Sinirlendim gittim postaneye, nede olsa 17:00 da kapanır en erken 10 dk ya ordayım son sürat! Soracağım adam telefonla özel konuşma yapıyo bekle babam bekle 15 dk!
Sonuç: Bizim mahallenin dağıtımını yapan arkadaş çıkmış gitmiş yarın sabah 8 ile 8,30 arası gelirsen bulursun diyor :@ ne kadar ilkel şeylerle uğraştırıyorsun bizi google ya! (Mekan Adana)

Arkadaşlar ben sınırı daha yeni geçebildin 3 aydan sonra :) bu ayın 9u gibi 10 $ ı geçtim şimdi benim pin diğer şubat ayının 12 sinden sonramı gelecek benim adsensede hiç bir uyarı yok kırmızı bi yazı çıkar falan demişlerdi yok ne yapmam gerekiyo şimdi

Arkadaşlar ben sınırı daha yeni geçebildin 3 aydan sonra :) bu ayın 9u gibi 10 $ ı geçtim şimdi benim pin diğer şubat ayının 12 sinden sonramı gelecek benim adsensede hiç bir uyarı yok kırmızı bi yazı çıkar falan demişlerdi yok ne yapmam gerekiyo şimdi

Adense ana sayfanda ve yukarda sağ üst köşedeki bildirim alanın bu şekildeyse sana pin gönderilmiştir. Pin ancak şubat ayında gelir ama ne zaman belirsiz. 4 ila 6 hafta sürer genelde.
http://i.hizliresim.com/xRXA4a.jpg

bu pin para getirdiği kesin :D ama pin nedir hiç bir bilgim yok bana ayrıntılı anlatacak bir yardım sever varmı :D ?

bu pin para getirdiği kesin :D ama pin nedir hiç bir bilgim yok bana ayrıntılı anlatacak bir yardım sever varmı :D ?

Google adense den paranı alabilmek için bir kez yapman gereken doğrulama bu. bu doğrulama için abd den sana bir adet mektup geliyor. Üzerinde google ve adın yazan. Böylece google senin gerçek bir kişi ve adresin olduğunu onaylıyor. İçinde pin kodu denen bir kod var. bu kodu adensede belirtilen yere girmez isen sana paranı yatırmıyor :):D

Not: Pin otomatik olarak adensede belirttiğin adrese yollanıyor. Bunun için bir şey yapmana gereke yok. 20 TL kesinleşmiş adense kazancına ulaşan herkese pin kodu yolluyor google.. Yurt dışından gelmesi 4-6 hafta sürüyor bekle babam bekle. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri