partner olun kafa rahat pin napalım![]()
Awe gibi koysun demi sonra
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
partner olun kafa rahat pin napalım![]()
Erzincana Bile geldi derken anlamadım ???Erzincan'a bile geldi Bursa yok hala
Pin gelmeyen arkadaşlar büyük ihtimalle pininiz PTTde sizi bekliyorBende 2 gündür gelecek diye bekliyorum bugün gittim kendim aldım postaya kalsa kimbilir ne zaman gelecek
Erzincana Bile geldi derken anlamadım ???
Bursa Amerika'ya daha yakın ya ondan öyle demiş heralde.![]()
Hocam ptt derken hangi ptt semtimdeki pttmi?Şimdi şöyle birşey var ben Semti yazmadım adsense Herşey sokak cadde no daire yazılı sığmadı İl İlçe yazdım.
Bne aydındayım hocam bulunduğunuz yerdeki PTT dagıtım merkezine gidip alabilirsiniz.
Hocam dağıtım merkezi Bahçelievlerdeymiş bulunduğum semtteki ptt cuma gittim yok demişti nereye gitmem lazım tam olarak ?
Arkadaşlar ben sınırı daha yeni geçebildin 3 aydan sonrabu ayın 9u gibi 10 $ ı geçtim şimdi benim pin diğer şubat ayının 12 sinden sonramı gelecek benim adsensede hiç bir uyarı yok kırmızı bi yazı çıkar falan demişlerdi yok ne yapmam gerekiyo şimdi
bu pin para getirdiği kesinama pin nedir hiç bir bilgim yok bana ayrıntılı anlatacak bir yardım sever varmı
?
Erzincana Bile geldi derken anlamadım ???
İç Anadolu ve doğuya ulaşan posta batıdaki büyük şehirlere hala nasıl gelmiyor diyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.