12 Ekim pinleri

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
postaneyi aramıştım bir kaç gün önce telefon numaramı almışlardı dönüş yapalım size diye 5 tane bekliyordum 3 tanesi gelmiş aradılar az önce gün içinde bırakacaklarını bildirdiler evi aradım para verin dedim biraz bahşiş olarak yanlış anlamaz heralde yada bahşiş verdim diye dimi :D soyisimleri bilsin ki gelince getirme hevesi olsun
Yer istanbul krtl

hocam ben arıyorum barkod numaranız yoksa bakamıyoruz diyor birde ters üslupla konuşuyor gel döv beni diyor sinir oldum siz nasıl sordurtuyorsunuz ki

hocam ben arıyorum barkod numaranız yoksa bakamıyoruz diyor birde ters üslupla konuşuyor gel döv beni diyor sinir oldum siz nasıl sordurtuyorsunuz ki

kayıtsız olarak gönderiliyor onlar o yüzden barkod olmuyor isim soy isim yada adres olarak bulabilirlerse öyle bakacaklar birde telefona çıkan kişilerden mümkünse dağıtım yapan kişilerle görüşebilirmiyim gibisinden onlarla görüşmeye çalış ordaki masa başındaki vatandaşlar biraz dediğin gibi kalkık arkadaşların ki bugün cepten aradı eleman numarasını kaydettim mektupları getirdi bugün birazda para verdim personele ki aramız iyi olsun :) gelecek daha var onlardada yardımcı olsun diye bakalım

dediğim gibi sen çıkan kişiden mümkünse dağıtım yapan personelle görüşebilirmiyim diye rica et şansını öyle dene

kayıtsız olarak gönderiliyor onlar o yüzden barkod olmuyor isim soy isim yada adres olarak bulabilirlerse öyle bakacaklar birde telefona çıkan kişilerden mümkünse dağıtım yapan kişilerle görüşebilirmiyim gibisinden onlarla görüşmeye çalış ordaki masa başındaki vatandaşlar biraz dediğin gibi kalkık arkadaşların ki bugün cepten aradı eleman numarasını kaydettim mektupları getirdi bugün birazda para verdim personele ki aramız iyi olsun :) gelecek daha var onlardada yardımcı olsun diye bakalım

dediğim gibi sen çıkan kişiden mümkünse dağıtım yapan personelle görüşebilirmiyim diye rica et şansını öyle dene

eyv hocam yarın tekrar deneyeyim

İzmirde alan var mı ya? Hala bekliyorum bitek bana mı gelmedi :D Yeni pin de istemk istemiyorum şimdi gelir birde..

Pin in google tarafindan cikip cikmadigina dair bir yerden kontrol edebiliyor muyuz? Ona gore sorun google da mi ptt de mi bilmek istiyorum. Normalde 2 haftada gelen pinler bu sefer neden gelmedi anlamis degilm.

Son düzenleme:
bugün bir adet geldi pin istanbul

eylülün 4-5 gibi ağustosun 2. pinini istedim geldi 10 gün önce , halen 11 eylül pinleri gelmedi şansa bak ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri