12 Ekim Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaşlar konuyu up'lıyorum kusura bakmayın.

Türkiyede olup da bin alan kimse yok mu? 18 gün geçti koskoca 18 günde hiç kimseye pin gelmemiş mi?

2 hafta daha gelmezse bu ay ödeme felan alamayacagız.Yarın bi ptt'yi arayacağım adıma posta var mı diye tavsiye ederim size de.

3'ncu seferde de pin gelmese, sadece kimlik mi gonderiyoruz adamlara, kimlik + o adrese gelen bir mektup mu?

Arkadaşlar konuyu up'lıyorum kusura bakmayın.

Türkiyede olup da bin alan kimse yok mu? 18 gün geçti koskoca 18 günde hiç kimseye pin gelmemiş mi?

2 hafta daha gelmezse bu ay ödeme felan alamayacagız.Yarın bi ptt'yi arayacağım adıma posta var mı diye tavsiye ederim size de.

Pin gelme süresi 2 ila 4 hafta arası sürüyor. 18 Gün oldu diye feryat etmene gerek yok. Geçmiş konulara bak 25 45 gün arası gelmiş herkese!

Bunu para kesinleşme ve ödeme zamanlarındada yapıyorsunuz size bir süre verilmiş 2 4 Hafta arası diyor. Bugün gelmedi öldük yarın gelmedi bittik yandık gittik.

Bu tür boş post lar kasmayı bırakın artık.

Pin gelme süresi 2 ila 4 hafta arası sürüyor. 18 Gün oldu diye feryat etmene gerek yok. Geçmiş konulara bak 25 45 gün arası gelmiş herkese!

Bunu para kesinleşme ve ödeme zamanlarındada yapıyorsunuz size bir süre verilmiş 2 4 Hafta arası diyor. Bugün gelmedi öldük yarın gelmedi bittik yandık gittik.

Bu tür boş post lar kasmayı bırakın artık.

11 günde gelen arkadaşım var türkiyede!
Demek ki 2 haftadan erkende gelebiliyormuş değil mi?
Doğru söylüyorsunuz ben boş post kasıyorum.En çok post atan ben olunca bir madalya felan mı veriliyordu, yoksa benim mi haberim yok?
Ayrıca dikakt ettiyseniz,ptt yi arayacağım,sizlere de öneririm demişim.Bir öneride bulunmuşum.Belki de o postu okuyup pttyi arayan biri pinini daha erken alacak nerden biliyorsunuz? Neyse siz bu postu cevaplamayın bende size cevap vermek zorunda kalmayayım.Aksi taktirde boş post kasmış olacağım.

---------- Mesaj saat 14:36:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:34:33 civarında gönderildi. ----------

3'ncu seferde de pin gelmese, sadece kimlik mi gonderiyoruz adamlara, kimlik + o adrese gelen bir mektup mu?

Boş post kasıyorum kusura bakmayın ama arkadaşın sorusunu cevaplayayım.

Dostum 3.seferde gelmezse değil.2 sefer gelmezse 3. pini ister istemez 2-3 gün içinde kimlikle onaylatabiliyorsun.

Arkadaslar konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum . Benim kazancım 20 lirayı geçti 10gün önce falan benim pinim bi dahaki ayın 12 sinde mi gelecek ? Bir kaç kişiye sordum öyle yorumlarda bulundular , Teşekkürler

Doğru söylüyorsunuz ben boş post kasıyorum.En çok post atan ben olunca bir madalya felan mı veriliyordu, yoksa benim mi haberim yok?
Ayrıca dikakt ettiyseniz,ptt yi arayacağım,sizlere de öneririm demişim.Bir öneride bulunmuşum.Belki de o postu okuyup pttyi arayan biri pinini daha erken alacak nerden biliyorsunuz? Neyse siz bu postu cevaplamayın bende size cevap vermek zorunda kalmayayım.Aksi taktirde boş post kasmış olacağım.

İleti yazma şekli
MADDE 12- (1) Üye, forumdaki yazılarının tamamını kalın (bold), eğik (italik) veya büyük harflerle yazamaz.

Tekrarında 3 gün uzaklaştırılıcaksınız

---------- Mesaj saat 14:36:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:34:33 civarında gönderildi. ----------

Boş post kasıyorum kusura bakmayın ama arkadaşın sorusunu cevaplayayım.

Dostum 3.seferde gelmezse değil.2 sefer gelmezse 3. pini ister istemez 2-3 gün içinde kimlikle onaylatabiliyorsun.

Benim tam olarak ogrenmek istedigim, verdigim adres ile ilgili birseyi ispatlamam gerekli mi? O adrese benim icin hicbir mektup gelmis degil, madem bizim mektup sana ulasmadi, ulasan baska bir mektubu goster bize derlerse sap gibi kalirim ortada.

Benim tam olarak ogrenmek istedigim, verdigim adres ile ilgili birseyi ispatlamam gerekli mi? O adrese benim icin hicbir mektup gelmis degil, madem bizim mektup sana ulasmadi, ulasan baska bir mektubu goster bize derlerse sap gibi kalirim ortada.

s.a dostum. onlar mektup gönder demezler. 3. defa pin isteyısınde pin kodun gelmezse vermıs oldugun adreste senın adına kayıtlı telefon su elektrık faturası ısterler. devletin resmi kurumlarının oldugu ıcın daha garantı olsun dıye onları ısterler senden

Arkadaşlar Manisa Alaşehir'de oturuyorum. Pin'im geldi :) Mutluyum sevinçliyim :)

Hayirli olsun hemserim,ben de Sarigol'luyum. :)

iSTANBUL FATİH DAHA GELMEDİ :S

Bana pin hemen geliyor :D :D
2 adsensem var ikiside 1 ayda geldi

arkadaşlar ptt ye nasıl soruyorsunuz.ben sordum isim ile bakamıyoruz dediler.barkot numarası gerekliymiş

banka bilgilerini girmeden de pin yola çıkıyor mu arkadaşlar? benim de kasımın 12 sinden sonra yola çıkacak pin. ona göre bir banka hesabı açmayı düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri