fatihbaz
Süper Moderatör
benim pinler daha önce hep 28 günde geldi.inşallah bu kez erken gelir 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar konuyu up'lıyorum kusura bakmayın.
Türkiyede olup da bin alan kimse yok mu? 18 gün geçti koskoca 18 günde hiç kimseye pin gelmemiş mi?
2 hafta daha gelmezse bu ay ödeme felan alamayacagız.Yarın bi ptt'yi arayacağım adıma posta var mı diye tavsiye ederim size de.
Pin gelme süresi 2 ila 4 hafta arası sürüyor. 18 Gün oldu diye feryat etmene gerek yok. Geçmiş konulara bak 25 45 gün arası gelmiş herkese!
Bunu para kesinleşme ve ödeme zamanlarındada yapıyorsunuz size bir süre verilmiş 2 4 Hafta arası diyor. Bugün gelmedi öldük yarın gelmedi bittik yandık gittik.
Bu tür boş post lar kasmayı bırakın artık.
3'ncu seferde de pin gelmese, sadece kimlik mi gonderiyoruz adamlara, kimlik + o adrese gelen bir mektup mu?
11 günde gelen arkadaşım var türkiyede!
Demek ki 2 haftadan erkende gelebiliyormuş değil mi?
Doğru söylüyorsunuz ben boş post kasıyorum.En çok post atan ben olunca bir madalya felan mı veriliyordu, yoksa benim mi haberim yok?
Ayrıca dikakt ettiyseniz,ptt yi arayacağım,sizlere de öneririm demişim.Bir öneride bulunmuşum.Belki de o postu okuyup pttyi arayan biri pinini daha erken alacak nerden biliyorsunuz? Neyse siz bu postu cevaplamayın bende size cevap vermek zorunda kalmayayım.Aksi taktirde boş post kasmış olacağım.
11 günde gelen arkadaşım var türkiyede!
Demek ki 2 haftadan erkende gelebiliyormuş değil mi?
Doğru söylüyorsunuz ben boş post kasıyorum.En çok post atan ben olunca bir madalya felan mı veriliyordu, yoksa benim mi haberim yok?
Ayrıca dikakt ettiyseniz,ptt yi arayacağım,sizlere de öneririm demişim.Bir öneride bulunmuşum.Belki de o postu okuyup pttyi arayan biri pinini daha erken alacak nerden biliyorsunuz? Neyse siz bu postu cevaplamayın bende size cevap vermek zorunda kalmayayım.Aksi taktirde boş post kasmış olacağım.
---------- Mesaj saat 14:36:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:34:33 civarında gönderildi. ----------
Boş post kasıyorum kusura bakmayın ama arkadaşın sorusunu cevaplayayım.
Dostum 3.seferde gelmezse değil.2 sefer gelmezse 3. pini ister istemez 2-3 gün içinde kimlikle onaylatabiliyorsun.
Benim tam olarak ogrenmek istedigim, verdigim adres ile ilgili birseyi ispatlamam gerekli mi? O adrese benim icin hicbir mektup gelmis degil, madem bizim mektup sana ulasmadi, ulasan baska bir mektubu goster bize derlerse sap gibi kalirim ortada.
Hayırlı olsun
Eyvallah çok sağ olasın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.