12 Ekim Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Hayırlı uğurlu olsun :) İstanbul

u9g70.jpg

Bugün gelmiş arkadaş 12 Eylül Pinleri konusunu uplamış :D

Arkadaslar kusura bakmayin telefondan yazinca yanlis yere uplamisim:) duzeltiyorum izmir/aliaga bugun elime ulasti
e9apujub.jpg

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmi neyle çektin hocam bilgisayar çöktü.Hayırlı olsun.darısı başımıza inşallah :)

Resmi neyle çektin hocam bilgisayar çöktü.Hayırlı olsun.darısı başımıza inşallah :)

Samsung s2 kullanicisiyim fazlada iyi birsey degil yani senin pc kotu :) tesekkurler sizinde yakindir gelmesi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni pin geldi malesef girilen pin yanlış diyor 2. kez denedim ama 3. denemeyi yapmadım yeni pin oluşturdum buda bizim şansımız

İstanbul Avrupa Yakası Beklemedeyim

İzmire de pin gelmiş arkadaş yanlış konuya yazmış.İstanbul/anadolu beklemede.

Bu arada kimliği gönderdim arkalı önlü olarak cevap olumsuz :D

Bende bekliyorum Bursa ya ne zaman ulaşacak bakalım 15 20 gun oldu 20 tl yi geçeli beklemedeyiz :)

Hocam 2.yi 4 kasım da istedim.3.yü nasıl istedin acaba?

Bende 2.yi 12 ekimde istemiştim daha sonra gelmeyince altta tekrar pin iste çıktı ordan istedim 8 kasımda istedim 3.pini
Kod:
PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.

E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz.

artık böyle yazıyor zaten

Bende 2.yi 12 ekimde istemiştim daha sonra gelmeyince altta tekrar pin iste çıktı ordan istedim 8 kasımda istedim 3.pini
Kod:
PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.

E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz.

artık böyle yazıyor zaten

Dostum sen ilk pini 12 eylülde istemiştin o zaman sen bu ay ödeme alırsın.

Arkadaşlar bir umut ptt yi aradım (44 1 788)
Bulunduğum bölgenin posta dağıtım numarasını aldım.
Ordan bulundugum mahallenin posta dağıtıcısının numarasını aldım.
Adamla birebir görüşme sağladım.
Ama nafile.
Bana posta felan gelmemiş.
Bizim binaya gelmemiş daha doğrusu.
Gelirse haberdar ederim,merak etmeyin dedi.
Ben de sorun yok yani.
Google amca 40 Gün de bir kıytırık kodu gönderemiyor.
Biz onlar yüzünden ödeme alamıyoruz.
Deli olmamak elde değil ya.
Adsense'de kesinleşmedi.
Alt alta yazsam daha roman olur da neyse.
Elbet gün gelecek.O gün gelecek!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri