ne zaman gelmiş izmire bugun mü ?İzmire de pin gelmiş arkadaş yanlış konuya yazmış.İstanbul/anadolu beklemede.
Bu arada kimliği gönderdim arkalı önlü olarak cevap olumsuz![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne zaman gelmiş izmire bugun mü ?İzmire de pin gelmiş arkadaş yanlış konuya yazmış.İstanbul/anadolu beklemede.
ne zaman gelmiş izmire bugun mü ?
Bugün gelmiş arkadaş 12 Eylül Pinleri konusunu uplamış![]()
Resmi neyle çektin hocam bilgisayar çöktü.Hayırlı olsun.darısı başımıza inşallah![]()
İzmire de pin gelmiş arkadaş yanlış konuya yazmış.İstanbul/anadolu beklemede.
hala elime ulaşmadı 09.11.2013 istanbul avrupa yakası esenyurt..
Dun elime ulaştı esenlerdeyim
umarım benimde elime geçer, beklemek çok sıkıcı yahu![]()
İstanbul bostancıdayım 2.pinde hala gelmedi 3.yü istedim bende![]()
Hocam 2.yi 4 kasım da istedim.3.yü nasıl istedin acaba?
PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.
E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz.
Bende 2.yi 12 ekimde istemiştim daha sonra gelmeyince altta tekrar pin iste çıktı ordan istedim 8 kasımda istedim 3.pini
Kod:PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın. E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz.
artık böyle yazıyor zaten
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.