12 Kasım Pinleri

• Kullanıcı AddMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaşlar Yapacaklarınız anlatıyorum.
444 1 788 Arayın (Yüksek sesle,sert ve kendinizden emin konuşun.)
Şehirinizi İlçenizi Mahallenizi söyleyin
Mahallenizin posta dağıtım servisinin numarasını alın
ordan sizin caddeye/sokağa bakan kişinin numarasını alın.
Adamı arayıp adınıza posta olup olmadıgını hergün sorun.

Ayrıca 4 Aralıkta 2.Pini isteyin.eğer gelmezse,
25 26 Aralıkta 3.pini isteyin.o da gelmezse,
1-3 ocak arası da kimlikle doğrulatın.

4 hafta yada 5 hafta normal süre zarfı budur... %60 nin eline ulaşır... panık yok... 6-7 haftada da geri kalanın %90 ı zarfını alır.. problem yok.. ortalama 4 haftada gelıyor...bir zarf oda orda burda kaybolmaz ise :D , eskisi gibi kaybolmada olmuyor yani.. en kotusu postanede kalır surum surum surunur... bir kere özel bir kutu vardı kalem boyutunda postanaye gelmiş ayın 6 sında kalmış orda taaaaaaaaaa ayın 25 inde biri fark etmişte boş boş bekelmiş postanede benım urun.. neyse umarız problem olmaz.. 2 adsense beklıyorum bir dahaki ay 3 cu :D

istanbul/beyoglu pin gelmis.darisi gelmeyenlerin basina

evet konu güncellensın bakalım ne durumda pin ler beyler ? kasım ayı pin isteyen yok mu ? benım 2. adsense pini hala gelmedi :D 12 kasım dan 12 aralık yapar 4 hafta... en fazla 2 hafta içinde gelir sanırım..

12 kasım pini isteyipte hala gelmeyip kasım ayı kazancı kesinleşmeyen varmı?

Bu ptt de çalışanlar .......... bi adam yok. adam resmen apartmanın içine bile atmamış . pini araba çıkarken arabanın altında gördümde aldım . kafalarına göre hareket eden maaşlarının 1 kuruşunu haketmeyen insanlar......................................

Hadi siz kazancınızı bekliyosunuz ben napiim videolarım izlenmiyo bir ödeme bile alamadım :(

PİN yola cıktı ama askıya alında gibi bi bildirim yok sadece PİN gelene kadar kazançlarınıza devam edebilirsiniz yazısı yazıyor.

12 kasım pini hala gelmedi yahu :D tel ben mi kaldım. ikinci mektupda yolda 2 aralıkda yola çıktı... ne gelen var ne giden ... benım durumumda olan varmı ? 12 kasım pini bekleyen ???
--

Bende bekliyorum 12 aralikta ilk mektup cikti ikincisini istemedim daha gelcek diye bekliyorum acaba postahaneye baksakmi bi ? Gecen aylarda alan arkadaslar bilgo verebilirmisiniz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.yi nasıl isteyebilirizki ?

Adsense de yukarida pin uyaei veriyor orda sana link veriyor ona tıkla ve en altta 2. Pin iste diyor ona tikla ve gonder de eger bulamazsan ayarlarda hesabi kisminda hani senin bilgilerinin bulundugu yerde orda hesabi ac yazar oraya tikladin mi pin girme sayfasi cikar en altta gonder tusu var ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri