Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION] hocam 2. veya 3. pinleri istediysen form ile dogrulatabilirsin 20sinden önce halledebilirsen parayı alma ihtimalin yüksek
hocam suan da 3. pini istedim forumu ne zmn doldurcam bide zaten adsensem 2 3 aydir acık sımıd ne yapmaylim hemen forumu doldurup gondercemi yoksa beklicem mi
Bursa daha yok postaci arkadasa kontrol ettirdim yokmus.istanbul ve bursa pini gelen oldu mu? Aralık Pini hadi christmastan dolayı gecikti dedik de ocak pini de geç gelcek gibi..
Evet ilk pin istedikten 21 gün sonra ikinci pini isterim. Çünkü ilk pin ya geç geliyor ya arada kaynar vs sıkıntı olmasın diye. Sonuçta 3 pin de istesen sana aynı pini yolluyorlar. Eğer ikinci pini istedikten 21 gün hala pin gelmemişse 3.pini istiyoruz ama 3.pini istedikten hemen sonra bir form açılıyor o forma kimlik bilgilerimizi göndererek anında hesabı onaylayabiliyoruz.arkadaşlar 2. 3. pin niçin isteniyor çünkü 1tane biliyorum ben oda hesabı onay için. gelmedide tekrar mı istiyorsunuz omu ?
Evet ilk pin istedikten 21 gün sonra ikinci pini isterim. Çünkü ilk pin ya geç geliyor ya arada kaynar vs sıkıntı olmasın diye. Sonuçta 3 pin de istesen sana aynı pini yolluyorlar. Eğer ikinci pini istedikten 21 gün hala pin gelmemişse 3.pini istiyoruz ama 3.pini istedikten hemen sonra bir form açılıyor o forma kimlik bilgilerimizi göndererek anında hesabı onaylayabiliyoruz.
arkadaşlar ocak ayının 18 inde başlayan kar fırtınası amerikada 30 kişinini ölmesine sebep oldu ve ardından amerkanın belli eyaletlerinde sokağa çıkma yasağı uygulandı yabancı forumlarda daha bugun itibariyle pinlerin yeni yeni ulaşmaya başladığını göz önüne alırsak ve normal şartlarda 8-10 şubatta gelmesi gereken pinlerin üzülerek 20 gün gecikmesinide hesaba katarsak tahmini olarak martın ilk günlerinde pinlerimiz adreslerimize ulaşacaktır hepimiz 2. pinleride istediğimiz için daha sonradan 2. pinlerde yolacıkacaktır biraz daha sabır gerekiyo![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.