12 ocak Adsense Pinleri

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Onun kurtuluşu malesef yok spama düşen er geç banlanıyor.

[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION] hocam 2. veya 3. pinleri istediysen form ile dogrulatabilirsin 20sinden önce halledebilirsen parayı alma ihtimalin yüksek

[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION] hocam 2. veya 3. pinleri istediysen form ile dogrulatabilirsin 20sinden önce halledebilirsen parayı alma ihtimalin yüksek

hocam suan da 3. pini istedim forumu ne zmn doldurcam bide zaten adsensem 2 3 aydir acık sımıd ne yapmaylim hemen forumu doldurup gondercemi yoksa beklicem mi

hocam suan da 3. pini istedim forumu ne zmn doldurcam bide zaten adsensem 2 3 aydir acık sımıd ne yapmaylim hemen forumu doldurup gondercemi yoksa beklicem mi

3. Pini istedikten 1-2 saat sonra form belge gönderimine açık olur. Kimlik doğrulamasını yap ve banka bilgilerini gir. Yarın Sabah 9-10 arası test ödemesini alırsın, test ödemesini de doğruladıktan sonra akşam işleme girer ertesi gün para hesabına yatar..

istanbul ve bursa pini gelen oldu mu? Aralık Pini hadi christmastan dolayı gecikti dedik de ocak pini de geç gelcek gibi..

arkadaşlar 2. 3. pin niçin isteniyor çünkü 1tane biliyorum ben oda hesabı onay için. gelmedide tekrar mı istiyorsunuz omu ?

arkadaşlar 2. 3. pin niçin isteniyor çünkü 1tane biliyorum ben oda hesabı onay için. gelmedide tekrar mı istiyorsunuz omu ?
Evet ilk pin istedikten 21 gün sonra ikinci pini isterim. Çünkü ilk pin ya geç geliyor ya arada kaynar vs sıkıntı olmasın diye. Sonuçta 3 pin de istesen sana aynı pini yolluyorlar. Eğer ikinci pini istedikten 21 gün hala pin gelmemişse 3.pini istiyoruz ama 3.pini istedikten hemen sonra bir form açılıyor o forma kimlik bilgilerimizi göndererek anında hesabı onaylayabiliyoruz.

Arkadaşlar Konya'ya pini gelen var mıdır ?

Evet ilk pin istedikten 21 gün sonra ikinci pini isterim. Çünkü ilk pin ya geç geliyor ya arada kaynar vs sıkıntı olmasın diye. Sonuçta 3 pin de istesen sana aynı pini yolluyorlar. Eğer ikinci pini istedikten 21 gün hala pin gelmemişse 3.pini istiyoruz ama 3.pini istedikten hemen sonra bir form açılıyor o forma kimlik bilgilerimizi göndererek anında hesabı onaylayabiliyoruz.

anladım bende 2. istememde geldi herhalde tam olarak hatırlamıyorum ama :) teşekkür ederim.

Ne pinmis arkadas ulasmadi gitti bugun gitcektim gec oldu yarin ptt gidip bakcam haber ederim. Antalya

Mobilim yazim hatasi olabilir.

İzmir cuma gunu gelir diye dusunuyorum olmassa diger hafta gecen ay 13unde almistim

İstanbul halen ses yok. Ulan bir adsense var içinde 3 have var alaiblmek için 4 takla atıyoruz. Ne günlere kaldık. Salağa yatıp adsense e mail attım belki onaylarlar diye ama önceden yiyorlardı şimdi yemediler.

mersinde deses yok. Hayırlısıyla gelir inş.

arkadaşlar ocak ayının 18 inde başlayan kar fırtınası amerikada 30 kişinini ölmesine sebep oldu ve ardından amerkanın belli eyaletlerinde sokağa çıkma yasağı uygulandı yabancı forumlarda daha bugun itibariyle pinlerin yeni yeni ulaşmaya başladığını göz önüne alırsak ve normal şartlarda 8-10 şubatta gelmesi gereken pinlerin üzülerek 20 gün gecikmesinide hesaba katarsak tahmini olarak martın ilk günlerinde pinlerimiz adreslerimize ulaşacaktır hepimiz 2. pinleride istediğimiz için daha sonradan 2. pinlerde yolacıkacaktır biraz daha sabır gerekiyo :(

arkadaşlar ocak ayının 18 inde başlayan kar fırtınası amerikada 30 kişinini ölmesine sebep oldu ve ardından amerkanın belli eyaletlerinde sokağa çıkma yasağı uygulandı yabancı forumlarda daha bugun itibariyle pinlerin yeni yeni ulaşmaya başladığını göz önüne alırsak ve normal şartlarda 8-10 şubatta gelmesi gereken pinlerin üzülerek 20 gün gecikmesinide hesaba katarsak tahmini olarak martın ilk günlerinde pinlerimiz adreslerimize ulaşacaktır hepimiz 2. pinleride istediğimiz için daha sonradan 2. pinlerde yolacıkacaktır biraz daha sabır gerekiyo :(

Sanmiyorum hocam neden etkilesinki bizi sonucta yuruyerek getirmiyolar postalari Pinler ayin 11inden 2-3gun sonradan postaya veriliyo postaya verildikten sonra postalar turkiyeye yola cikiyor,postalar yola ciktiktan sonra amarika yikilsa bile etkileyecegini sanmiyorum cunku artik oradan ayrilmis oluyor :)

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri