unadikum
Yasaklanmış
Yarın ilk pinler düşmeye başlar diye tahmin ediyorum. Pin gelen arkadaşlar ilini/ilçesini belirtirse gelmeyenlerde postacıları, postaneleri rahatsız edebilir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu 12 ocak pinleri 12 ocakta banka dogrulaması yapanlar mı oluyortam burasını kavrayamadım
bu 12 ocak pinleri 12 ocakta banka dogrulaması yapanlar mı oluyortam burasını kavrayamadım
Hayır 11 ocakta adres doğrulama sınırı olan 10 doları geçip 12 ocakta adreslerini doğrulamak üzere google tarafından pin gönderilenler oluyor![]()
Hocam adsensede uyarı oluyor mu pininiz yola çıkmıştır diye. Çunku ben doğrulamayı yaptım herhangi bir uyarı yok
22 ocak ta son pin talebini yaptım. önceki taleplerden gelen giden olmadı. Ptt yi arayıp adıma yurtdışından gelen bir posta olup olmadığını sordum. 444'lü hattan yetkilli arkadaş sürekli, yurtdışından gelen postaları isme göre sorgulayamayacağını ve bunun için 13 haneli bir barkod numarası olması gerektiğini söylüyor. daha önce elime gecen pin kodu zarfına baktım herhangi bir 13 haneli numara göremedim. bazı arkadaşlar posta gelip gelmedigini sorguladıklarını yazmışlardı. nasıl sorgulanıyor bilgi verebilirler mi?
2 ay dir bekliyorum gelen giden yok ya adresde dogru![]()
Pinin eline ulaşması 3-4 ay bulabiliyor her 21 gunde pin istesen zaten 45. günde adsenseni onaylayabiliyordun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.