12 Ocak ta yola çıkan Pinim biraz önce elime ulaştı..Pin bekleyen tüm arkadaşlara Allah tan sabır diliyorum.ADANA
Pin için yaptıgım küçük bir çabayı anlatmak istiyorum bekleyen arkadaşlara belki biraz yardımcı olabilmek ümidiyle...
Dün yani ayın 12 de çarşamba günü postane genel merkeze gittim ve onlar beni bizim ilçenin genel posta yerine yönlerdirdi.Tam saat 17:00 de ancak oraya yetişebildim.Daha sonra Kısmet işte O postanenin şefi ile karşılaştım tam mesaisi bitip giderken..bana yarın sabah postacılar çıkmadan yani 9:00 dan önce gel dedi ama biraz uzak oldugu için posta memurunun tlf numarasını istedim. fakat bana psotanenin numarasını ve posta dağıtım amirinin ismini verdi ve bu sabah aradım ve ayın 15 den önce mutlaka elimde olması lazım dedim ve adresimi ve ismimi not aldı. Eger geldi ise ben bakıp getiririm dedi..Aradan 1-2 saat felan geçti zaten sagolsun eve getirdi ve bugün geldi dedi..Postacı bu önemsiz evrak gibi gönderilmiş dedi ben bırakıp gidecektim, iyiki aramışsın ben de bende benim için çok önemli olduğunu söyledim.Postacı: sen merak etme ben sana her ay ulaştırım dedi sanırım hesap extrası felan zannetti.ben de yok bir kkereye mahsus değim teşekkür ettim. (Malum İlk Pin ve ilk kazanç ,Parayı alamadığımız için postacıya birşey ısmarlayamadım )
Biraz fazla ayrıntıya girdim galiba (masal gibi anlattım sanki) kusura bakmayın arkadaşlar!!