12 Temmuz Pinleri

Postaneyi aradım sordm hiçbişey yapamayız diorlar geldiğimizde evde yoksanız kayıtlı olmayan postaları apartmana bırakırız diorlar belkide biri alıp yırtmıstı aynı durumu yasayan bi arkadas vardı forumda, isme göre gelicek dediğimde ona bakamayız bulamayız felan diorlar barkod numarası olcakmış illaki bide adam ciddi ciddi diyor google ara söyle pini kayıtlı yollasınlar diye 3 tl fazla verip o zman kişiye teslim oluormuş :DDD

benim de 12 temmuz pinim gelmedi henüz. 2-3 gün içerisinde 3. pini isticem. Bu gidişle ilk paramı ekimde alıcam. 12 temmuz pini kocaeli'den bi tek bana gelmedi sanırsam. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

şükür ulaştı pin elime
1 beklerken 2 geldi.
Pini girdim 31.08.13 tarihine kadar ödeme yapılacak yazıyor ama sanırım gelecek ay gelir

20 dakika önce 3. pin seçeneği de çıktı. 3. pini istedikten sonra forum doldurma kısmı çıktı. 5 megapixel telefonla nüfus cüzdanının önlü arkalı resmini çekip birleştirip gönderdim adsenseye. 5 dk sonra hesabı onayladılar. Kısmetse eylülde alıyoz parayı. Hadi hayırlı olsun

20 dakika önce 3. pin seçeneği de çıktı. 3. pini istedikten sonra forum doldurma kısmı çıktı. 5 megapixel telefonla nüfus cüzdanının önlü arkalı resmini çekip birleştirip gönderdim adsenseye. 5 dk sonra hesabı onayladılar. Kısmetse eylülde alıyoz parayı. Hadi hayırlı olsun
bilgilendirme için sağol ben de hemen bakayım :)
edit: bende çıkmadı 3. pin , 2. pini ağustos 20 de istmeiştim, siz 2. pini nezaman istdiniz?

O kadar basitmi ya :) İkametgah belgesi falan filan da istiyolar diye duymuştum dostum.

Dün gece pini kimlik göndererek onayladık. Az önce kapı çaldı, postacının elinde 2 tane pin. Yapcak bişey yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri