12 Yaşında Bir Çocuğun Para Kazanma Hikayesi...

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
uff 12 yaş :D 12 yaşımda cafede acayip zevkle counter strike yapardık be :D onun dışında dışarda mahalle maçları yapardık :D

şimdi ki nesil bir yandan şanslı bir yandan şanssız.

ben bu yt işinin en çok şu yönü seviyorum çevremde ailesini geçindirmeye calısan abilerim oluyo onlara bu işi öğrettip de kazanmaya başlayınca onların yüzündeki mutluluk bambaşka
oluyor evine çoluğuna çoçuğna daha fazla para harcıcağı için onlar sevinince bende mutlu oluyorum cidden çok büyük nimet

gel bi alnından öpeyim seni kardeşim helal olsun valla adına çok sevindim ileride büyük adam ol.. olunca buradan haber ver ;)

herkes helal olsun demis ama bu yasta kendini okula vermen lazim derslerini bunun icin aksatma sakin bu dediklerimi sakin yanlis anlama beni kazancinda gozum varsa gozum ciksin simdi paranin yuzu sicaktir kazandikca o seni ceker ve daha fazla kazanmak icin daha fazla zaman ayirirsin bi kere ipin ucunu kacirdinmi okul hayatin biter Turkiyede asgari ucrete calisma memur ol adam gibi maas alirsin

helal olsun kardeşim.en başta da forum sayesinde kazandığını belirttiğin kısım için ayrı takdir ettim.yeni gelenlere boşuna ilk bir ay forumu oku diye boşuna demiyoruz.bu forumda gerçektende başlangıç düzeyi için çok fazla bilgi var.insanlar benim zaman zaman post sayıma taktığı da oluyor ama bilmiyorlar ki foruma yazılan her postu olmasa da %75ini okumuşumdur.bir çok yerden para kazanmak için bir yerlerimi yırttığım zamanlarımı da bilirim.bu yt bir veli nimet ve kullanmasını bilenler yolunu alır.bir yerlerden tüyo bekleyenlerde olduğu yerde sayar.

bazen reel den de arkadaşlar şu işi bize de anlat diyorlar ama neresini anlatacaksın.okumadan araştırmadan,başına gelmedikçe çözüm yollarını aramadıkça anlatssam ne olur.

sen işin alfabesini anlamışsın önemli olan bundan sonra ne yapman gerektiğidir.benim sana abi olarak tavsiyem.200 kanal diye bir hedef koyma kendine.yeri geldiğinde bir kanalın da 200 kanala bedel olduğunu az çok anlamışsındır.o kanalı bulmaya ve korumaya çalış,yeter...bol şanslar...
hocam freedom partner çalışıcam kanalları açıcam fakat ne yapacağımı tam bilmiyorum günlük 100tl getiren kanal teliften gitti çizgi kanalı şimdi boş boş duruyorum en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum zamanımı.Skypeden ekledim az da olsa yardımcı olursanız çok sevinirim hocam :)

Aferin, helal olsun. Gayet güzel bir şey başarmışsın

Ancak

Bir yorumunda sokağa çıkmıyorum demişsin.

Ne kadar para kazanırsan kazan çocukluğunu yaşamadığın için pişman olacağın şeyler yapma, daha gençsin yavaş yavaş gir bu işlere, tüm saatlerini bu işe harcamaya bu yaşta başlarsan ileride büyük sıkıntılar yaşarsın.

Kendine bir arkadaş ortamı oluştur, sokağa çık, maç yap, en gereksiz şeyler için kavga et, sosyal aktivitelere katıl.

Emin ol bunlar paradan daha önemli şeyler...

Not : İstediğin kadar para kazan ama okulu asla ve asla boşlama...

İlk önceliğin,
Sosyal yaşam ve eğitim
Sonrası maddiyat...

Vay be ben 12 yaşımdayken dünyadan haberim yoktu gerçi o zaman pc de yoktu elimde sanal bebek beslerdm, helal olsun valla :D

Tebrik eder başarıların devamını dilerim.
Önemli olan sabırdır bunu unutma. Aceleci olma, hep sabırlı ol. Ve araştırmacı ol daima.
İnanki tecrübe kazandıkça bu işten daha ileriye dönük nasıl hareket etmen gerektiğini anlarsın.
Başarılar

herkes helal olsun demis ama bu yasta kendini okula vermen lazim derslerini bunun icin aksatma sakin bu dediklerimi sakin yanlis anlama beni kazancinda gozum varsa gozum ciksin simdi paranin yuzu sicaktir kazandikca o seni ceker ve daha fazla kazanmak icin daha fazla zaman ayirirsin bi kere ipin ucunu kacirdinmi okul hayatin biter Turkiyede asgari ucrete calisma memur ol adam gibi maas alirsin
hocam daha büyük hedeflerim var ayrıca kendimi youtubeye hiçbir zaman kaptırmayacağım.Bilişimi çok seviyorum pc işlerini yazılımı falan ielrde Yazılım Mühendisliği istiyorum iyi bir yerde hocam :)Yanlış anlamayıorum sizi hatta doğru anlıyorum haklısınız :)İyi kazançalr dilerim hocam.

Ancak

Ne kadar para kazanırsan kazan çocukluğunu yaşamadığın için pişman olacağın şeyler yapma, daha gençsin yavaş yavaş gir bu işlere, tüm saatlerini bu işe harcamaya bu yaşta başlarsan ileride büyük sıkıntılar yaşarsın.

Kendine bir arkadaş ortamı oluştur, sokağa çık, maç yap, en gereksiz şeyler için kavga et, sosyal aktivitelere katıl.

İlk önceliğin,
Sosyal yaşam ve eğitim
Sonrası maddiyat...

Hocama katılıyorum. Unutmayın bugünün yarını yok :)

İşte bunlar hep benim eserim :D Bazıları dışlarken ben hep yanında oldum egenin her zamanda olacağım :)

Ancak

İlk önceliğin,
Sosyal yaşam ve eğitim
Sonrası maddiyat...
hocam sokak hayatım yok etrafımda gerçekten arkadaşlarım yok.Ben bizim ordaki okulda okumuyorum başka bir yerdeyim ailem aldı.Bana kin güdüyor eski okulumdaki arkadşalar mı diyim ne diyim.Pişman olacağım şeyler yapmıyorum hocam ayrıca küçük bir şey için kavga edicem artık hayatımı yaşıyım :)Ayrıca arkadaş ortamım var benim de çok iyiler hepsi :)

Helal olsun kardeşim. Böyle devam et. Ama bir yerde hatan var, 150-200 kanal falan açıp, sonra bir daha girmeme devri bitti. Böyle şeyleri düşünme bile. Onun yerine 5 kanal aç düzenli videolarını at, yani derli toplu olsun kanalların. Emin ol daha iyi kazanırsın.

Helal olsun kardeşim. Böyle devam et. Ama bir yerde hatan var, 150-200 kanal falan açıp, sonra bir daha girmeme devri bitti. Böyle şeyleri düşünme bile. Onun yerine 5 kanal aç düzenli videolarını at, yani derli toplu olsun kanalların. Emin ol daha iyi kazanırsın.
hocam skypenız varsa konuşabilir miyiz ordan?Ayrıca yorumunuz için çok teşekkür ederim.Kanallar hakkında yardımınız dokunursa az da olsa sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

gel bi alnından öpeyim seni kardeşim helal olsun valla adına çok sevindim ileride büyük adam ol.. olunca buradan haber ver ;)
forum kapanmassa 18 yaşına gelince sizi bulucam hocam :)

hocam skypenız varsa konuşabilir miyiz ordan?Ayrıca yorumunuz için çok teşekkür ederim.Kanallar hakkında yardımınız dokunursa az da olsa sevinirim.

Hata iki, kimseden kategori vs isteme. Emin ol kendin bulursan daha iyi kazanırsın. Şuna şöyle örnek vereyim, ben sana çok izlenen bir çizgi film veririm. Ama nasıl bulduğumu vermem. Sen onu nasıl bulduğumu bulamazsın ve sadece o çizgi film ile yetinirsin. Umarım anlatabilmişimdir. Araştır ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri