125 TL'lik Google Adwords Reklam Kodu Satılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

breathalyse

Yasaklanmış
25 TL’lik reklamı 125 TL’lik harcamaya dönüştüren kupon kodu satılır.aklımda bir fiyat yok almak isteyen özelden fiyat verebilir.

Sizin yaptığınız ayıp kardeşim. Zaten google kendi ücretsiz dağıtıyo bu kuponu. İstiyorsan ben sana 10 tane vereyim şu koddan.

Sizin yaptığınız ayıp kardeşim. Zaten google kendi ücretsiz dağıtıyo bu kuponu. İstiyorsan ben sana 10 tane vereyim şu koddan.

ben bilmiyorum ne olduğunu muslera06 ya sordum satabilirsin dedi ondan açtım konuyu gereksiz birşeyse konu kaldırılabilir

100 tl kuponu zaten google veriyorsa ücretsiz ben onu satıpta parasını helal şekilde yiyemem kardeşlerim. Ayıp ve günah.

BUDA GOOGLE LİNKİ.

https://www.google.com/appserve/fb/forms/kelimeler/

eğerse satışını baltaladımsa kusura bakma kardeşim. Ama bilmeden açmışsın galiba. Ve satmanı önermem. Zaten bir çok kişi bilir ve bu kuponlar her zaman vardır.
[MENTION=2526]melankolia35[/MENTION] [MENTION=2430]breathalyse[/MENTION] 3-5 kuruş para hırsına kapılmayalım lütfen. Para gelipte geçicidir. İnsanlık daha önemli değilmi?

Ustad bence boyle dusunmemek lazim.Cogu yerde bu kuponlar ucretsizde veriliyor,paraylada.Yani bunu bu sekilde dusunmemek lazim.Bu kupon sahibinin yapacagi isleme bagli.ister satar,ister ucretsiz verir.Ayrica bu sekil dusunursek,bir Tik ile kurulabilen Wordpresi,yada farkli seyleri ucreti ile yapanlarda var,neden bilmiyor adam,anlamiyor.Bundada bu kuponu bilmeyen yada almayan kisiler olarak dusunmek lazim.

Webmasterlik mesleginde web ile ilgili olan her bilgi hersey kisiye gore bir kazanc kapisidir bu bir gercekdir.

100 tl kuponu zaten google veriyorsa ücretsiz ben onu satıpta parasını helal şekilde yiyemem kardeşlerim. Ayıp ve günah.

BUDA GOOGLE LİNKİ.

eğerse satışını baltaladımsa kusura bakma kardeşim. Ama bilmeden açmışsın galiba. Ve satmanı önermem. Zaten bir çok kişi bilir ve bu kuponlar her zaman vardır.

dediğim gibi ne işe yaradığını nasıl elde edildiğini bilmiyorum google & youtubede yeniyim

BUDA GOOGLE LİNKİ.

[MENTION=2526]melankolia35[/MENTION] [MENTION=2430]breathalyse[/MENTION] 3-5 kuruş para hırsına kapılmayalım lütfen. Para gelipte geçicidir. İnsanlık daha önemli değilmi?
neden helal şekilde yiyemezsin .

google youtube den kazandığın hepsi helal mi . hepsi senin özgün paylaşımların mı ? hiç mi başkasının videosu , dizi vs . paylaşım yok .

Ustad bence boyle dusunmemek lazim.Cogu yerde bu kuponlar ucretsizde veriliyor,paraylada.Yani bunu bu sekilde dusunmemek lazim.Bu kupon sahibinin yapacagi isleme bagli.ister satar,ister ucretsiz verir.Ayrica bu sekil dusunursek,bir Tik ile kurulabilen Wordpresi,yada farkli seyleri ucreti ile yapanlarda var,neden bilmiyor adam,anlamiyor.Bundada bu kuponu bilmeyen yada almayan kisiler olarak dusunmek lazim.

Webmasterlik mesleginde web ile ilgili olan her bilgi hersey kisiye gore bir kazanc kapisidir bu bir gercekdir.

Her kes kendisi bilir. Ben arkadaşa tavsiye ettim. Kendime gelince ben uzun yıllardır host, domain dağıtırım, tasarım işleri görürüm. Bir çokunuda ücretsiz yaptım. Wordpress kurmak ayar yapmak farklı. Ama bu bir tıkta alınabilinen kuponu satmak farklı abicim.

neden helal şekilde yiyemezsin .

google youtube den kazandığın hepsi helal mi . hepsi senin özgün paylaşımların mı ? hiç mi başkasının videosu , dizi vs . paylaşım yok .

Kardeşim benim kanalımda bir çoku evet özgün veya telifini aldığım videolar. Ve bir kaç kanalımdada reklam yok bile :) ayrıca tv kanal videoları. Ve senin benim gibi kişilerden alıp çalıp editlemiyorumki? ve en önelisimi farklı konular bunlar. Ben kavga yaratmak için fikir bildirmedim.

Konunun fazla uzamasina gerek yok arkadaslar.Bu tur seyler bazi arkadaslarimiz icin cok kolay ulasilabilen yada bulunabilen birsey olabilir,bazilari icin zor.Buna kesin bir karar verip evet yada hayir diyemeyiz.

Bu yuzden daha fazla uzamamsi icin ve kirici mesajlarin yazilmamasi icin konuyu kitliyorum.Hayirli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri