12TL'den TR Lokasyon Ücretsiz Koruma SSD SAS Diskli VDS Paketleri (Otomatik Kurulum + Format Paneli)

Vds alındı ve hızlı bir şekilde teslim edildi teşekkür ediyorum. Hayırlı satışlar.

Hızli bir bir biçimde verdigim sipariş Alinmiştir Cok Teşekkür ediyorum :)

Satıcı tarafından sağlanan PayPal e-posta adresiyle bir sorun yaşandığı için bu işlemi yapamıyoruz. Lütfen sorunu çözmek için satıcıyla iletişim kurun. Bu ödeme bir eBay listelemesi içinse, listeleme sayfasındaki "Satıcıya Soru Sor" bağlantısı yoluyla satıcıyla iletişim kurabilirsiniz. Doğru e-posta adresine sahip olduğunuzda, ödeme www.paypal.com adresinden yapılabilir.

Satıcı tarafından sağlanan PayPal e-posta adresiyle bir sorun yaşandığı için bu işlemi yapamıyoruz. Lütfen sorunu çözmek için satıcıyla iletişim kurun. Bu ödeme bir eBay listelemesi içinse, listeleme sayfasındaki "Satıcıya Soru Sor" bağlantısı yoluyla satıcıyla iletişim kurabilirsiniz. Doğru e-posta adresine sahip olduğunuzda, ödeme www.paypal.com adresinden yapılabilir.

Merhaba,
PM gönderiyorum.

Sitede problem mi var açılmıyor site ?

Satıcı arkadaşa ulaşamıyorum.Ödenecek faturalarım vardı.Banka hesapları yok.Sitede açılmıyor.Ulaşabilen var mı acaba ?

bu vds'lerden aldım. sadece adsense barındırmak için. sürekli açıktı ve bir kaç gün önce yönetici maili değiştirilerek çalındı. bu arkadaşa ulaşmaya çalışıyorum ama cevap yok. O yüzden sizde dikkatli olun yada arkadaş gelip şu alttaki resimdeki durumu izah etsin.
vRv8Rz.jpg

benim vds'lerin teknik kısmıyla pek bir bilgim yok. bilen bir arkadaş bu resimdeki vds'lerin hepsi senin mi dedi. hayır dedim 1 tane yada 2 tane var. neden bu şekilde herkes görebiliyor bu şekilde olunca root vs bilmem ne ile o 40 kişiden biri diğerinin şifresini ele geçirebilir dedi. Vds yi satan arkadaş ya bilmiyor yada artniyetli dedi. Bende konu açmak istemedim kesin emin olmadığım için.. En son arkadaşada ulaşamayınca buraya yazdım.
Merhaba,
Telefonumuz sürekli açık siteden bildiriminiz yok nasıl ulaşmaya çalıştınız?
Bilen arkadaşınız çok fena sallamış ağdaki diğer vdsleri görüyorsunuz şifrenizi bilmeden giriş yapılamaz, vds kullanımı size ayit sizin kullandığınız bir hesabı biz dahil şifrenizi bilmeden kontrol edemeyiz.

bu vds'lerden aldım. sadece adsense barındırmak için. sürekli açıktı ve bir kaç gün önce yönetici maili değiştirilerek çalındı. bu arkadaşa ulaşmaya çalışıyorum ama cevap yok. O yüzden sizde dikkatli olun yada arkadaş gelip şu alttaki resimdeki durumu izah etsin.
vRv8Rz.jpg

benim vds'lerin teknik kısmıyla pek bir bilgim yok. bilen bir arkadaş bu resimdeki vds'lerin hepsi senin mi dedi. hayır dedim 1 tane yada 2 tane var. neden bu şekilde herkes görebiliyor bu şekilde olunca root vs bilmem ne ile o 40 kişiden biri diğerinin şifresini ele geçirebilir dedi. Vds yi satan arkadaş ya bilmiyor yada artniyetli dedi. Bende konu açmak istemedim kesin emin olmadığım için.. En son arkadaşada ulaşamayınca buraya yazdım.

Arkadaşına saygılar fakat feci yazmış...

Aynı Blok üzerindeki VDS leri gösterir sadece o ekran, şifre olmaksızın erişmesinin mümkünatı yok...

Heleki Win 8.1 ise ki anladığım kadarıyla win 8.1

Üstadım siteye erişim ve satın aldığım sunuculara erişim gitti birden.

1 adet performans 3 alınmıştır çok hızlı bir şekilde teslimat sağlandı vds'de çok hızlı

Merhabalar,
Türkiye konumlu kiraladığımız servislere ait donanım ile ekipmanların tamamı firmamıza aittir.

img1.png

4710915089.png

Sunucu Alt Yapımız,
Dell r710 Sunucu Alt Yapısı , HP DL320e Gen8v2
2 x Intel Xeon 5670 işlemci , Intel Xeon E3-1230v3
96 GB DDR3 Ram , 32GB Ram
SAS15K ve SSD Disk
Türkiye Konumlu

Sistemlerimizin tamamı performans farkı nedeni ile SSD ve SAS15K disk üzerine inşaa edilmiştir.

VDS Performans 1
- 1 Core CPU
- 1024 MB ECC Ram
- 35GB SSD
- 1 Adet IP Adresi
- 1 Gbit Hat
- Limitsiz Trafik
- Türkiye Lokasyon
Aylık 20.00 TL KDV Dahil

VDS Performans 2
- 2 Core CPU
- 2048 MB ECC Ram
- 40GB SSD
- 1 Adet IP Adresi
- 1 Gbit Hat
- Limitsiz Trafik
- Türkiye Lokasyon
Aylık 30.00 TL KDV Dahil

VDS Performans 3
- 3 Core CPU
- 4096 MB ECC Ram
- 60GB SSD
- 1 Adet IP Adresi
- 1 Gbit Hat
- Limitsiz Trafik
- Türkiye Lokasyon
Aylık 40.00 TL KDV Dahil

VDS Performans 4
- 4 Core CPU
- 6144 MB ECC Ram
- 90GB SSD
- 1 Adet IP Adresi
- 1 Gbit Hat
- Limitsiz Trafik
- Türkiye Lokasyon
Aylık 65.00 TL KDV Dahil

VDS Standart 1
- 1 Core CPU
- 2048 MB ECC Ram
- 50GB SAS15K
- 1 Adet IP Adresi
- 1 Gbit Hat
- Limitsiz Trafik
- Türkiye Lokasyon
Aylık 17.00 TL KDV Dahil

VDS Standart 2
- 2 Core CPU
- 3072 MB ECC Ram
- 60GB SAS15K
- 1 Adet IP Adresi
- 1 Gbit Hat
- Limitsiz Trafik
- Türkiye Lokasyon
Aylık 27.00 TL KDV Dahil

VDS Standart 3
- 3 Core CPU
- 4096 MB ECC Ram
- 70GB SAS15K
- 1 Adet IP Adresi
- 1 Gbit Hat
- Limitsiz Trafik
- Türkiye Lokasyon
Aylık 40.00 TL KDV Dahil

VDS Standart 4
- 4 Core CPU
- 6144 MB ECC Ram
- 80GB SAS15K
- 1 Adet IP Adresi
- 1 Gbit Hat
- Limitsiz Trafik
- Türkiye Lokasyon
Aylık 60.00 TL KDV Dahil

+ Mevcut müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamaz.
+ Bütün işletim sistemleri kurulabilir.
+ Barındırılan her dosya içeriğinden kesinlikle müşterilerimiz sorumludur.
+ VPS'lerde geri ödeme bulunmamaktadır.
+ VPS yönetimi müşteriye aittir.
+ Yedek alma sorumluluğu Müşteriye aittir.
+ Verilen cpu sayısı alınan pakete göre değişmektedir. Ek ücret karşılığı arttırılabilir.
+ VPS'lere format atma işlemi ücretsizdir.
+ Ödemelerinizi Banka Havalesi EFT ve Paypal-Kredi Kardı yolu ile yapabilirsiniz.
+ VPS Teslim edilmeden ioncube, zend gibi eklentiler tarafımızdan kurulmaktadır.
+ Teknik Desteklerimiz Self Managed Olmakla beraber, Ticket sistemi ile bildirilmesi zorunludur.
+ Stoklar sınırlı sayıdadır.

Sipariş anından itibaren 1-6 saat arası teslimat süresi.
Kurulum ücretsiz.
Ek Disk Bedeli 30Gb SSD 15.00TL Kdv Dahil.
Yeniden kurulum (format) ücretsiz.
Aylık 1 ip değişim hakkı ücretsiz.
Ek IP bedeli 3.00TL KDV Dahil.
7/24 Ticket Desteği
7/16 Telefon Desteği

Ödeme seçenekleri;
Garanti
Finanasbank
Enpara
Paypal

İletişim Bilgilerimiz ;
NetDC Bilişim Teknolojileri
Adres : Fırat Mah. 559 SK. 12 B/BLOK 4 Kayapınar/Diyarbakır
Telefon : 0 850 304 21 66
Web : NetDC, Managed Kiralık Sunucu, Dedicated Server, VPS/VDS Sunucu - NetDC Bilişim Hizmetleri
E-mail : [email protected]
Vergi : Gökalp V.D./ 7570383186

Merhaba, VDS Performans 3 paketini almak istiyorum hemen kurulumana başlar mısınız ödemeyi hemen geçeceğim.

edit: ödemeyi yaptım. performans 3 paketi.

Son düzenleme:
[MENTION=9245]VDSMerkezi[/MENTION] hocam pm ye bakarmısnız ayrıntılı bir şey konuşmak istiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri