Gördün mü paket farkı var benim 1 VDS onun 12 taneye bedel işteAyrıca 10 Adet aldını biliyorum 12 değildir
![]()
1 tane daha sipariş verildi, hemide büyük
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gördün mü paket farkı var benim 1 VDS onun 12 taneye bedel işteAyrıca 10 Adet aldını biliyorum 12 değildir
![]()
1 tane daha sipariş verildi, hemide büyük![]()
Etti 13
![]()
1 tane daha sipariş verildi, hemide büyük![]()
Etti 13
![]()
O kadar VDs ile nabıyonuz ben anlamadım kiNasıl bir çalışma sistemidir.
![]()
Kurulum yapılıp teslim edilmiştir.
İyi kullanımlar...
Hocam skype alabilirmiyim, 15 adet vds kullanıyorum 1-2 hafta günüm kaldı, baya olumlu yorumlar görüyorum deneyelim
skype özel pm atarsanız sevnirim
iyi çalışmalar.
11 adet sipariş verildi. Test ettikten sonra yorumlarım.
Skype var mı?
вαттυѕαу;746587' Alıntı:Teslim Alındı Teşekkürler![]()
3 Adet standart 3 paketi aldım. Performans gayet iyi ve müşteri ilgi alakası da çok iyi. Denemek için satın almak istediğimi söyledim gerek yok deyip denemem için kurulum yaptılar (herkes yapmıyor bunu) Bundan sonra bir sıkıntı çıkmazsa sendeyim[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocam tekrar tşk. ilgi ve hızlı teslimatın için.Umarım hep böyle devam eder çalışırız.
2 adet standart 3 paketi teslim alındı.
an itbariyle 2. vds almış bulunuyorum gerçekten performansı on numara kendi bilgisayarınız gibi hızlı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.