Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okumuyursunuz okumuyorsunuz !!! Bakar kör olduk!!!
Vatandaşlar Melih Gökçek komplo teorisi üretiyor demesin. Ben böyle olacak demiyorum. FETÖcülerin iddiası bu. Amerikalılar böyle bir söz verdi ve AK Partinin kuruluş gününde bunu yapacaklar diyorlar. Ben olacağını düşünmüyorum üstüne basa basa şeklinde konuştu.
Okumuyursunuz okumuyorsunuz !!! Bakar kör olduk!!!
Vatandaşlar Melih Gökçek komplo teorisi üretiyor demesin. Ben böyle olacak demiyorum. FETÖcülerin iddiası bu. Amerikalılar böyle bir söz verdi ve AK Partinin kuruluş gününde bunu yapacaklar diyorlar. Ben olacağını düşünmüyorum üstüne basa basa şeklinde konuştu.
nerde gitti melihin üç harfliri işe koyulmuşturBak elektrikler gitti ışte![]()
nerde gitti melihin üç harfliri işe koyulmuştur![]()
Antalya bakım çalışması varmış : )
99 depremi içinde aynı şey söylenmişti. ve hattaki hangi filmdi bilmiyorum ama bir yabancı sinema filminde bu 99 depreminin senaryosu işlenmiş daha deprem olmadan bir kaç sene öncesi.
formda paylaşılmıştı.
suan ben masa üstünden giriyorum çallı sen neresinden
nerde gitti melihin üç harfliri işe koyulmuştur![]()
hocam sizin okuma yazmanız yok mu ? adam ben yapcam demiyor yapabilirler diyor
sende avukatısın heralde espiri aptık nerenden anladıysan polamik yapma sen kimsinki benim okuma yazarlığımı sorguluyorsun
Geliştiteknoloji daha o kadar gelişmedi.. hadi yt ye devam gençler..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.