14 Günlük Vds den Tel onayı nasıl yapıcaz ?

IKadavra

Kayıtlı Üye
Kendi kullandıgım telefonla 1 tane aldım şuan kullanıyorum hız falan güzel. Ben 4-5 tane daha açmak istiyorum. Bunun için telefon onayı lazım bendede telefon kalmadı k7' den numarayı giriyorum onada msj gelmiyor yapanlar nasıl yapıyor yardımcı olursanız sevinirim.

kendi telefonunu yada evdeki başka bir telefondan ancak yapabilrsiniz
Not : Serverinizi kurarken "windows2003 64 bit" seçin yoksa freemake download programını kuramazsınız ... 32 bit te kurulmuyor denenmiştir

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/3052-herkese-ucretsiz-vds.html

---------- Mesaj saat 22:08:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:08:11 civarında gönderildi. ----------

kendi telefonunu yada evdeki başka bir telefondan ancak yapabilrsiniz
Not : Serverinizi kurarken "windows2003 64 bit" seçin yoksa freemake download programını kuramazsınız ... 32 bit te kurulmuyor denenmiştir

telefon yok işte.

ben sabah aldım kendi telime , 1.2mb en fazla indirme .
ama uzak masaüstü açık .
günde 10-15 video atarım burdan .

Arkadaşım bende bunu kullanıyorum bittikçe açıyorum k7.net dan alıyorum numaraları Mesaj göndermiceksin CALL a basıp aratırcaksın mailine mp3 dosyası gelicek onu indirip dinleyip kodları gireceksin

1Mb ile upload yapıyor 200-300 videoyu 10dk da atıyor

Arkadaşım bende bunu kullanıyorum bittikçe açıyorum k7.net dan alıyorum numaraları Mesaj göndermiceksin CALL a basıp aratırcaksın mailine mp3 dosyası gelicek onu indirip dinleyip kodları gireceksin

1Mb ile upload yapıyor 200-300 videoyu 10dk da atıyor

Call bölümü neredeki ben göremedim?

rjd54.jpg

Call bölümü neredeki ben göremedim?

rjd54.jpg

burdan numaranı yazacaksın ilk önce üyeliğin ilk adımını tamamladıktan sonra e-mailine bir mail gelecek ona tıklayacaksın Kullanıcı adı ve şifre yazdıktan sonra Call or Message yazacak Calle basarsan 2-3 dksonra k7.net e üye olduğun maile onay kodu gider onu dinleyip yazıcaksın

burdan numaranı yazacaksın ilk önce üyeliğin ilk adımını tamamladıktan sonra e-mailine bir mail gelecek ona tıklayacaksın Kullanıcı adı ve şifre yazdıktan sonra Call or Message yazacak Calle basarsan 2-3 dksonra k7.net e üye olduğun maile onay kodu gider onu dinleyip yazıcaksın

sağol hocam sayende yaptım oldu

k7.net teki telefon numarasını kabul etmiyor ki yardımcı olabilirmisin ?

ev telefonlarınada seslı mesajla kod gonderıyolar:) deneyın bılmeyen varsa kı cogu ınsanda ev telefonu yok artık.olanınıza yarar

k7.net oluyormuş biraz kurcadım GSM yerine PCM yaptım ses kaydı geldi maile :)

---------- Mesaj saat 18:32:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:30:59 civarında gönderildi. ----------

bir şey daha sorcam daha yeni kayıt oldum özel mesaj atamıyorum ve geleni göremiyorum kaç mesaj sayısısında özel mesajları görebiliyoruz ?

k7.net oluyormuş biraz kurcadım GSM yerine PCM yaptım ses kaydı geldi maile :)

---------- Mesaj saat 18:32:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:30:59 civarında gönderildi. ----------

bir şey daha sorcam daha yeni kayıt oldum özel mesaj atamıyorum ve geleni göremiyorum kaç mesaj sayısısında özel mesajları görebiliyoruz ?

5 mesajdan sonra sorun çözülür

k7.net ten numara alıp girmeye çalıştığımız zaman bu girişte +90 +44 vs tarzı olan yeri + kaç yapmamız gerekiyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri