15.10.2013 Youtube Temizliği (Yeni Yöntem)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bende diyorum 2 gündür 3 katına çıktı gelirim sebebini artaştırıp duruyordum sanırım sizin gibi kişi çok sayıda o yüzden sizin paralarıda ben götürüyorum :)

o değilde bu konu takipte kalmalı forumdan herhangi birinin kanalı parakaznamaya iptal edilirse yine sonucu yazsın lütfen, ben dahil.

ayrıca bri bana şu google pllusu tam anlatsın ne yapmak lazım ne yapmamak lazım yok mevcut kanaların pluslarınıprofilden bilmeneye geçirin falan bişeyler deniyosa kafam allak bulak oldu o konuyuda biri şöyle ince ince anlatsa süper olacak.

Hiç bir şey yapmıyorum; hiç bir şey olmuyor.
Bir rahat durun beyler, rahat duruuun...

Bayramın ilk gününden sonra kanalının para kazanması devre dışı kalan varsa sonucu yazabilir mi? Yani adsense bağlı diğer kanallara bit şey oldu mu?

Arkadaşların da dediği gibi bu konuyu takipte kalmak ve güncellenmek lazım.

Bayramın ilk gününden sonra kanalının para kazanması devre dışı kalan varsa sonucu yazabilir mi? Yani adsense bağlı diğer kanallara bit şey oldu mu?

Arkadaşların da dediği gibi bu konuyu takipte kalmak ve güncellenmek lazım.

bende bunu merak ediyorum. dün veya bugun para kazanması kapatılan varmı?

kesinlikle bende merak ediyorum kanallarınız kapatılırsa toplu bi şekilde para kazanma devre dışı kalırsa buraya yazın da anlayalım olayı 1 -2 günlükmüydü yoksa hala devam ediyormu, bayramın ilk gününden sonra para kazanmaya kapatılan kanalınız varsa ve diğer kanallara dokunulmadıysa onu da paylaşın lütfen ona göre tedbirler alalım....

evet aynen öyle oldu bir kanalımız kapandığında o adsensye bağlı tüm kanallarımız para kazanamya kapanıyor bunu google attığı mailde belirtiyor zaten. benim şahsen öyle oldu.

Bir adsenseme bağlı kanallar bayramın birinci günü diğeri de an itibariyle para kazanması devre dışı bırakıldı.

video yüklerken aldığınız ihtar olursa direk o kanalı silin-risk almaya değmez

Bu olay yüzünden günlerdir yeni kanal açmayı bırak kanallara video atıp güncelleyemiyorum korkudan. Anlaşılan geçici bir durumda değil bu..

Sanırım birçok kanalım gümleyecek ama çaresi var her şey gibi bununda.

Hocam çare felan yok.Bir kanal para kazanmaya kapandıysa o kanal daha size asla para kazandıramaz.1 kanalım kalmıştı o da gitmiş şimdi.

Benim merak ettiğim şu bu adsense ile artık bişey yapamaz mıyız? yeni adsense şart mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri