15.10.2013 Youtube Temizliği (Yeni Yöntem)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Cevap: 15.10.2013 YOUTUBE TEMİZLİĞİ (Yeni Yöntem)

Adsenseye baglı tüm kanalların önce para kazanmaya kapatılması sonra komple kapanması (adsense mailinin kanalı dahil) yaklaşık 5 ay önce başıma geldi ve tüm kanallarım gitmişti. Bi ara bakınıyoken sadece 1 kanalımın kaldıgını gördüm bu kanaldaki videoların hiçbiri kanal açıldıgından itibaren 3.tarafa takılmayan videolar. Belki güncel sorunla ilgili bir baglantı kurabilirsiniz diye paylaşayım dedim.

Adsenseye baglı tüm kanalların önce para kazanmaya kapatılması sonra komple kapanması (adsense mailinin kanalı dahil) yaklaşık 5 ay önce başıma geldi ve tüm kanallarım gitmişti. Bi ara bakınıyoken sadece 1 kanalımın kaldıgını gördüm bu kanaldaki videoların hiçbiri kanal açıldıgından itibaren 3.tarafa takılmayan videolar. Belki güncel sorunla ilgili bir baglantı kurabilirsiniz diye paylaşayım dedim.

hiç 3.taraf almayan videolarımın bulunduğu kanallarda var bunlarda aynı sonuca uğradılar

az değilki bu nedne yüzünden 200 kanalın bağlı olduğu hesap toz oldu

adsense ye bağlı tüm kanallarım devre dışı oldu bugün

---------- Mesaj saat 17:44:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:48 civarında gönderildi. ----------

youtube gittikçe bu işten soğuttu,bu gidişle 200 tl eşiği kesinleşirse şükür etcem
Vallahi arkadaslar hepinizin adina cok uzuldum inanin kolay degil o kadar emek bir anda pat diye gidiyor.Benim basimada cok geldi bu ama iste bi kanali kurtarayim derken alayinin gitmesine sebeb olmak yada olacak bir hareket yapmak iste agir sonuclar cikartabiliyor.Tabi bunu kimse bilemez tamamen youtube un sacma sapan uygulamalari duzensizligi bunun aciklamasi bu.

Vallahi arkadaslar hepinizin adina cok uzuldum inanin kolay degil o kadar emek bir anda pat diye gidiyor.Benim basimada cok geldi bu ama iste bi kanali kurtarayim derken alayinin gitmesine sebeb olmak yada olacak bir hareket yapmak iste agir sonuclar cikartabiliyor.Tabi bunu kimse bilemez tamamen youtube un sacma sapan uygulamalari duzensizligi bunun aciklamasi bu.

Ben arkadaşların kullandığı yöntemi kullanımadığım hatta denemediğim halde tüm kanallarımın para kazanması iptal oldu bence yöntemle bunun alaksı yok

usta bi sorum olacaktı benim para kazanması dün gece devre dışı kalan kanallarımdaki videolarda hala reklam çıkıyor ve adsenseye kazanç yansıyor. sence normal bir durum mu?

yapıcak bişi yok birgün dinlenmenin ardından yeni bir adsense ve yeni kanallar başka yolu yok malesef.

herkese kolay gelsin bugünlük bukadar

usta bi sorum olacaktı benim para kazanması dün gece devre dışı kalan kanallarımdaki videolarda hala reklam çıkıyor ve adsenseye kazanç yansıyor. sence normal bir durum mu?
Youtube da ne normalki bu normal olsun :)
24 saat bekleyip sonucunu gorun bakalim ne olacak.24 saat sonrada aynen dedigin gibi devam ederse ay sonu ve ay basi kesinlesmeyi bekleyip sonucu goreceksiniz.Bence buna bi yorum yapmak net cevap vermek yanlis olur simdi.

Benim başıma bu tip şeyler gelmiyor ... Ne yaparsanız yapın olmayacaktır. Kanallarınızın hepsi bir yerde toplanıyor yani AdSense hesabınızda. Bütün olay burada bitiyor...

Çözüm Yolu : Kanalların Para Kazanmasını Açın. > AdSenseye bağlamayın > Para kanalda biriksin > Paranın kesinleşeceği zaman yani ayın 10'undan 15'ine kadar kanalları yavaş yavaş adsensenize bağlayın ... Paralar Toplu olarak AdSense panelinize yansısın .. :) Hadi cümleten geçmiş olsun

yapıcak bişi yok birgün dinlenmenin ardından yeni bir adsense ve yeni kanallar başka yolu yok malesef.

herkese kolay gelsin bugünlük bukadar

Hocam ben çok fena soğudum bu işlerden. Adsensede kesinleşmiş 165 liram var 200TL yapacağım bir şekilde. O parayı aldıktan sonra 6ay yada 1 sene youtube'dan video bile izlemek istemiyorum. Bütün şevkim kaçtı.

Malum yöntem dediğiniz şey nedir ya ?

Benim sadece 2 kanalım ayakta duruyor. Ki bunlardan birinde topluluk uyarısı ve 1 telif var. Bu iki kanalında ortak özelliği ikisinde de adsense eşleşmesi yapmamışım. Şimdi ben yeni açtığım kanallarda para kazanamyı aktif etsem, adsense eşleşmesini de ayın 10 u gibi yapsam, kazançlar ne kadar sürede adsense yansır yada yansır mı ?

Benim başıma bu tip şeyler gelmiyor ... Ne yaparsanız yapın olmayacaktır. Kanallarınızın hepsi bir yerde toplanıyor yani AdSense hesabınızda. Bütün olay burada bitiyor...

Çözüm Yolu : Kanalların Para Kazanmasını Açın. > AdSenseye bağlamayın > Para kanalda biriksin > Paranın kesinleşeceği zaman yani ayın 10'undan 15'ine kadar kanalları yavaş yavaş adsensenize bağlayın ... Paralar Toplu olarak AdSense panelinize yansısın .. :) Hadi cümleten geçmiş olsun

Peki youtube hesabında biriken para adsenseye aktarılıyor mu?
Aktarma işlemi ne kadar zaman alıyor?

Hocam ben çok fena soğudum bu işlerden. Adsensede kesinleşmiş 165 liram var 200TL yapacağım bir şekilde. O parayı aldıktan sonra 6ay yada 1 sene youtube'dan video bile izlemek istemiyorum. Bütün şevkim kaçtı.

daha mesaj sayın 16 öğreneceğin çok şey var :) Aksine bu tip sorunlar seni daha da güçlendirmeli...

---------- Mesaj saat 18:14:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:10:31 civarında gönderildi. ----------

Peki youtube hesabında biriken para adsenseye aktarılıyor mu?
Aktarma işlemi ne kadar zaman alıyor?

evet üstad. Hesaplar kesinleşmeden bir kaç gün önce hesapları adsenseye bağlamalısınız. Youtube Kanalında biriken para toplu olarak AdSense paneline yansıyacaktır. Bunu da sadece Ödeme Sayfasından görebilirsin

Bence şu an için tek çözüm bu görünüyor. Çünkü kapanmayan iki kanalımı da adsenseye bağlamamışım ve birinde topluluk ve telif var. Kapanacak olsa ilk o kapanırdı. Yalnız bu kazançlar adsenseye yansırken toplu bir şekilde mi yansıyor, yoksa günlere dağılacak şekilde mi yansıyor. Eğer toplu şekilde yansıyorsa bu da sorun çıkartmasın. Ama bi dahaki ay bunu deneyecem kesinlikle. Çünkü şu an için en mantıklı çözüm bu bence.

Bundan sonra kanallarınızı adsenseye bağlamayın. Bütün kontrolü oradan yapıyorlar. Eğer dediklerimi uygularsanız bu ve buna benzer tuaf sorunlardan da kurtulmuş olursunuz.

Bundan sonra kanallarınızı adsenseye bağlamayın. Bütün kontrolü oradan yapıyorlar. Eğer dediklerimi uygularsanız bu ve buna benzer tuaf sorunlardan da kurtulmuş olursunuz.

mantıklı hocam sağ olun... şu kanallar bir gelse aklıma yattı dediğiniz.

(adsense mailinin kanalı dahil) para kazanmaya kapanmış diyorsun peki adsense mailini degiştiripmi devam ettin yoksa aynı maillemi,benimde adsense mailinin kanalı para kazanmaya kapatılmış.yeni yönetici atamak gerekiyormu

------------

[MENTION=823]nicomedya[/MENTION] ayni sorun bende de var.Adsense maili bile para kazanmaya gitmis ne yapmak gerek simdi? Yeni adsense mi acalim ne de olsa artik 3 pin felan beklemeden direkt kimlikle onaylatabiliyormusuz. Not: [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Allahin sevgili kuluymussun abi malum yontem calissa tum kanallar gidecekti.Her iste bir hayir var..

---------- Mesaj saat 19:29:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:28:03 civarında gönderildi. ----------

online olarak pes 2014, bf3
offline olarak düşen oyunların yüzde 90ına bi göz atarım gecikmeli olsa dahi.

ne ictin kardes.

---------- Mesaj saat 19:32:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:29:32 civarında gönderildi. ----------

hocam o zaman da gunluk kac tik aliyoruz kac gosterim aliyoruz tbm kac bunlari bilemeyecegiz ve bunlar uzerinde calisma ypamayacagiz.Bir ihtimal para kazanmaya kapanan kanallarin parasi yatabilir.En azindan [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] da oyle olmus.Para kapanmaya kapanan kanallarinin parasi da yatmis.

Bayadır aktif değildim sitede youtube uda bayadır takip etmiyorum.

Şimdiki güncellemelerde yapmamız gereken taktikler şunlarmıdır?
Kanal açtığımızda kanalları adsenseye bağlamıycaz bağlarsak 1 kanalda eğer para kazanma sekmesi kapatılırsa diğer tüm kanallarda kapatılıyor? Yanlışsam düzeltin
Bu konuda anladıgım Taktik ise hesaplara adsenseyi kazançlar keşinleşmeden 1-2 gün önce bağlıyacagız boylece bu sorundan kurtulmuş oluyoruz? Öyle ise lütfen doğrulayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri