15.10.2013 Youtube Temizliği (Yeni Yöntem)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Cevap: 15.10.2013 YOUTUBE TEMİZLİĞİ (Yeni Yöntem)

Simdi kendi dusuncelerimi diyeyim bu konuda belki yanlis belki dogru ama kendi basima gelenlerden ve gozlemlediklerimden yola cikarak yazmak istiyorum kendi fikirlerimi.

Simdi oncelikle bu olay yeni degil bu bir.
Daha once benim yada benimle samimi olan yakin arkadaslarimin toplu kanal banlama,TOPLU PARA KAZANMA Kapatilma gibi basimiza geldi.Yani yeni ilk defa karsilastigimiz bir durum degil.Daha once benimde bir adsenseme bagli butun kanallarin yaklasik 80-125 arasi kanalin alayi para kazanmasi kapatildi.

2.cisi,Youtube'un kendini gelistiriken kurdugu uyguladigi denedigi sacma sapan uygulamalarin algoritmalarin kurbani oluyoruz buda baska bir konu.Her ay sorun,her ay yeni bir problem vs vs.Yani siz gordunuzmu bu ise girdiginizden beri sorunsuz bir ay gecirdiginizi youtube'da HAYIR.Sahsen ben gormedim.

Benim tahminimce gene bi temizlik bi sistemsel yada ne bileyim youtube un her zamanki gibi sacmaliklarindan olusan ve surekli yuzumuze dogru,bizi yavaslatmak icin esen,bir turlu arkamizdan eserek bizi hizlandiracagi yerde karsimizdan esmeye bizi yavaslatmaya ugrasan bir ruzgar diyebilirim.

Ha bu artik surekli bi kanalda telif yada kapandiginda yada uyari aldiginda butun o adsenseye bagli kanallarin para kazanmasi kapatilacak demekmi ? Benim icin bu sorunun cevabi HAYIR. Bunu yapamazlar.Yani yaparlar ama yemez baslarina bela olur bu sistem.

3 Kanali olaninda basina gelmis 100 kanali olaninda basina gelmis bu.Eger her uyarida vs vs de butun kanallarin para kazanmasini kapatirsa butun dunya youtube'un uzerine yurur sikayetler yagar oyle kolay degil bence.Sonra her onune gelen en kral kanalda olsa uyari telif sikayet vs ile herseyi alt ust eder.

Uzun lafin kisasi,Gecici,her ay yaptigi bir pislik gibi bu ayda bunu yaparak bizlere kendince gozdagi vermeye calisiyor. :) Az kaldi ben ona oyle bi goz dagi verecemki neyse karistirmiyim simdi orayi ,siz bence korkmayin bu sekil bir duzen gelecek diye bence gelmeyecek.Ha gelemezmi bana gore cok zor ama gelirse o zaman iste benimde onceleri dedigim sistemi devreye harbiden sokacaklar demek.(Herkesi ozgun guncel kendi paylasimlarinin oldugu kanallara yoneltmek.) Her ne yaparlarsa yapsinlar, Onlar tedbir aldikca yaptikca uyguladikca,bizimde damarimizdaki Turk kani sirkulasyon yaptigi surece :) depesindeyiz.Muhendislerini bos bos oturtmayacagiz orda biraz is yapsinlar belese maas alip yan gelip yatmasinlarki biz bu iste oldugumuz surecede onlara bizde oldugu gibi uykuda yok rahatda.:):D

saygilar.

helal döktürmüşsün yine abi

valla arkadaşlar iyi veya kötü . Çoğumuzun yaptığı iş spam bunlara artık alışmamız hazır olmamız lazım. Ara sıra böyle dengesizlikler oluyor.
Yapacağımız tek şey onlar kapattıkça biz açacağız. Onlar bizim sayemizde para kazanıyor..
İsteseler adsense hesaplarınıda rahatlıkla kapatabilirler Ama ne olursa olsun AdSense her zaman ayıklanıyor :) İşlerine gelmez çünkü.
Devam arkadaşlar indirin indirin yükleyin
tm636.gif

Valla ustad benim su an bu sorunla ,yani su anki sizlerin yasadigi bu sorunla karsilasmadigim icin birsey diyemem.Ama olurda bugun yarin benimde basima gelirse bu sekilde yapacagim seyleri o zaman dusunup uygularim.

Ornek ilk aklima gelen kanalalari acmak videolari yuklemek kazanmalarini aktif etmek ve ay sonuna 2 gun kala adsense iliskisini yapmak.Daha bir cok farkli seylerde cikarda bakalim hele 1-2 gun gecsin bi ne olacak bitecek gorelim bi.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Abi ben yeni bir yöntem buldum para kazanmaya açtım bir kanalımı ışıkları da yaktım.48 saatten fazla oldu bir sıkıntı yok şuan.Ama taktiği forumda paylaşsam mı karar veremedim.Bana bir ulaş önce sana anlatayım onay verirsen paylaşalım.Bu kadar kişinin kanallarının kapatılmasına vesile olmak istemem.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Abi ben yeni bir yöntem buldum para kazanmaya açtım bir kanalımı ışıkları da yaktım.48 saatten fazla oldu bir sıkıntı yok şuan.Ama taktiği forumda paylaşsam mı karar veremedim.Bana bir ulaş önce sana anlatayım onay verirsen paylaşalım.Bu kadar kişinin kanallarının kapatılmasına vesile olmak istemem.

paylaş dostum problem yok, acısıyla tatlısıyla

[MENTION=624]3eRKaN[/MENTION]

3-5 mgbit dowload 750 kb upload geçmeyen netden bu saatden sonra youtubenin verecegi parada hayır gelmez :D

canımız çıktı içim yanıyor içim

Bonna Paylaş sende ha hero ya mero olur :)

Zaten giden gitmiş sen paylaşsammı paylaşmasammıdasın.Bonna. paylaşırsın ben sorumluluk kabul etmem dersinki zaten ne sorumlulugu gitmiş kanallar

Paylaş dostum isteyen yapar istemeyen yapmaz :D Zaten bıçak kemiğe dayanmış herkes seve seve yapar merak etme :D

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] paylaşacagın durum alt kanal içinde geçerli olsun (:

Hocam bütün kanallarım kapandı zaten. günlük 1 izlenim bile almıyorum. Adsensede de 165 lira param kaldı onu 200'e tamamlamam lazım. Her türlü riske girerim isterlerse adsense'den banlasınlar benimle paylaşır mısın?

Bazı arkadaslar kanalın para kazanmasını acarım ancak iki uç gun kala adsense bağlarım diyor. Peki bu sekilde adsense bağlamadan para kazanılıyor ve bağlaninca da adsense aktarılıyor mu? Bunu deneyler var mi?

Bazı arkadaslar kanalın para kazanmasını acarım ancak iki uç gun kala adsense bağlarım diyor. Peki bu sekilde adsense bağlamadan para kazanılıyor ve bağlaninca da adsense aktarılıyor mu? Bunu deneyler var mi?

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Deneyen arkadaşlar cevaplarsa iyi olur.

Dün para kazanması devre dışı olan kanallarımı plus'a bağlayınca bugün para kazanma tekrar gelmiş bu youtube ne yapmaya çalışıyor... Bizim plusda mı kalmamızı istiyor acaba ??

Dün para kazanması devre dışı olan kanallarımı plus'a bağlayınca bugün para kazanma tekrar gelmiş bu youtube ne yapmaya çalışıyor... Bizim plusda mı kalmamızı istiyor acaba ??
Plusa nasil bagladigini detayli anlatabilir misin.

---------- Mesaj saat 11:16:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:13:34 civarında gönderildi. ----------

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Deneyen arkadaşlar cevaplarsa iyi olur.

Arkadaslar konuyu okumadan cevap yaziyorsunuz ya.Bi komple okuyun bu sorunun xevabi evet

---------- Mesaj saat 11:17:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:16:54 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar konuyu okumadan cevap yaziyorsunuz ya.Bi komple okuyun bu sorunun xevabi evet

---------- Mesaj saat 11:22:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:17:25 civarında gönderildi. ----------

suan isteyim mobilden giriyorum.Aksam bakayim kanal hala kapanmadiysa paylasacagim arkadaslar.

Plusa nasil bagladigini detayli anlatabilir misin.

---------- Mesaj saat 11:16:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:13:34 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 11:17:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:16:54 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 11:22:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:17:25 civarında gönderildi. ----------

suan isteyim mobilden giriyorum.Aksam bakayim kanal hala kapanmadiysa paylasacagim arkadaslar.

Yanlış anlaşılma olmasin yalniz benim her kanal için bir gmail hesabım var.. yani bir gmail hesabıyla birden fazla kanal acmiyorum..

HTC One cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Yanlış anlaşılma olmasin yalniz benim her kanal için bir gmail hesabım var.. yani bir gmail hesabıyla birden fazla kanal acmiyorum..

HTC One cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

tamam benimde oyle kardesim.Sen plusa baglamayi detaylj anlatim yap millet de faydalansin aksam 11 de bakabilirim anca ben de o zaman yeni yontemi yazacagim biraz sacma ve karisik ama bende ise yaradi (mobil)

tamam benimde oyle kardesim.Sen plusa baglamayi detaylj anlatim yap millet de faydalansin aksam 11 de bakabilirim anca ben de o zaman yeni yontemi yazacagim biraz sacma ve karisik ama bende ise yaradi (mobil)

merakla bekliyoruz hocam :) paylaş da bayram şekeri olsun bıze

Benim başıma bu tip şeyler gelmiyor ... Ne yaparsanız yapın olmayacaktır. Kanallarınızın hepsi bir yerde toplanıyor yani AdSense hesabınızda. Bütün olay burada bitiyor...

Çözüm Yolu : Kanalların Para Kazanmasını Açın. > AdSenseye bağlamayın > Para kanalda biriksin > Paranın kesinleşeceği zaman yani ayın 10'undan 15'ine kadar kanalları yavaş yavaş adsensenize bağlayın ... Paralar Toplu olarak AdSense panelinize yansısın .. :) Hadi cümleten geçmiş olsun

Serkan kardeş sen bunu uygulamış misin? Sonuc kesin alınıyor mu yani para birikip adsense bağlaninca toplu yansıması... Böyle olmuyor diye hatırlıyorum. Şen yazınca şüpheye düştüm.

Edit --- arkadaşların başka bir konuya verdikleri cevaba göre para geliyormuş. Adsense bağladıktan sonra da topluca ekleniyormuş.

plus a bağlama olayı tehlikli, zaten bunun konusu mevcut, bazı arkadaşların bütün kanalları para kazanmaya kapatılmış. Bonna kardeş senin yöntemi bekliyoruz sabırsızlıkla.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]
Kardeşim paylaşımını bekliyoruz lütfen paylaşıcakmısın paylaşmıyacakmısın söyle one göre billeim beklemeyelim
lütfen paylaşım yapıcakmısın yapmıyacakmısın kardeşim söyle lütfen bizde bilelim ona göre

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri