15 Dakika Onaylı-Api Keyli Youtube Kanalları Sadece 1 TL

• Kullanıcı You_tuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Olumsuz.Siparişleri bir bahane bularak teslim etmiyor.Mazeret üretmeyi iyi biliyor.Tavsiye etmiyorum.
Hocam 'olumsuz' diye başlık atmışsınız ama olumsuzluğun biri bizden kaynaklı oldu: o da tüm günümü hastanede geçirdim.. Yalan söyleyecek halim yok size.. Hatta bir iki arkadaşın daha siparişini teslim edemedim o gün, isimlerini hatırlayamadım ama onlar anlayışla karşıladı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler, onlara burda teşekkür ediyorum, yorumunuz için sizede teşekkür ediyorum ve sizinde canınız sağolsun.. İkincisinde yani dün ben size, sizi sıraya aldığımı söyledim ve dün için kesinlikle siparişinizi yetiştirebileceğime dair birşey söylemedim.. Sizi mağdur ettiysek kusura bakmayın ama sizden önce aldığım siparişleri vermeden sizinkileri vermem doğru olmazdı, yoğunluk vardı ve bu yüzden size zaman vermedim zaten.. Ben tekrar teşekkür ediyorum ve hayırlı işler diliyorum size.. YUO_TUBER

benim gibi alıpta memnun kalmayan varmı?

9 adet hesap daha aldım son zamanlarda gördüğüm en sağlam hesaplar.Tekrar teşekkür ederim.

benim gibi alıpta memnun kalmayan varmı?
Hocam memnuniyetsizliğinizi bize niye bildirmediniz?? Nadir de olsa kapanmalar olabiliyor.. Yandex kullanmaya başladığımızdan beri şikayet almadık desem abartmış olmam. Tekrar görüşmek dileğiyle..

15 Dakika Onaylı-Api Keyli Youtube Kanalları Sadece 1 TL

Sizlerin Yorumları

Kanallarınız nasıl açılır

• Kanallarınız gmail ile açılır.
  • Her kanal açma işlemlerinde modem resetlenir.
  • Çerezler temizlenir
  • İlk iki işlemin sonucunda ip adresi her mail adresi açılışında değişir.
  • Yabancı bayan isimleri kullanılır
  • Kanal resimlerimiz özenle seçilir. Yabancı bayan resimleri kullanılır. Bu sizi daha ciddi gösterecektir.
  • Mail telefonla onaylanır.
  • Kanal telefonla onaylanır. Bunun sonucunda 15 dakikadan uzun videolar yükleyebilirsiniz.
  • En son işlem olarak api key oluşturulur.

Size Youtube Kanallarınızı teslim ederken hangi bilgileri vereceğiz

• Kanal mail adresi
  • Kanal mail şifresi
  • Kanalda kullanılan isim ve soyad
  • Telefon onay sisteminde kullanılan telefon numarası
  • Api key

Ödeme Yöntemleri

• Vakıfbank
  • İşbankası
  • Finans Bank
  • Paypal (Paypal hesabını en kısa sürede açıyoruz)

paypal hesabı açtıysanız almayı düşünüyorum

işini gerçek anlamda düzgün yapan arkadaş tır 20 adet daha sipariş geççtim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri