15 Gün 1.190.000 İzlenim - 900 Kanal SATILIK!

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilenyok

Kayıtlı Üye
Satış gerçekleştirildi. Konu silinmesi için report edildi.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam bu kanalları Adsense ye bağlarken her biri için VDS mi kiralanacak

Kanalların %100 temiz olduğundan adım gibi eminim. [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] 'un ne kadar düzgün çalıştığını da biliyorum. Ayrıca şartlar düzeldiğinde aylık 10-15k geliri garanti. Ayrıca o kadar kategori de cabası...

geçen ay 35 kanalı tanesi 20 den verdik bu hesaba göre sizin 18k falan almanız lazım hocam 6k gerçekten bedava alana hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar,

Youtube'a uzun süre ara verme kararı aldım. Elimde öylece duran, milyonlarca izlenim alan kanallarımı ise toptan satmayı düşünüyorum.

Reklam sorunu öyle ya da böyle bitecek. Kanalı adsense'de onaylatma, ödemesini alma vs. sorunlarını çözmüş, çözüm yolundaki ışığı görmüş kişiler için şahane bir fırsat olacaktır.

- Gmailler tamamen farklı ip adreslerinden açılmıştır.

- Yüklemeler tamamen farklı ip'lerden tamamen farklı vds'lerden elle yapılmıştır. Bot kullanılmamıştır.

- Yükleme işlemleri abd, hollanda ve ingiltere'de bulunan vds'lerden yapılmıştır.

- Gmail'lerin yüzde 90'dan fazlası yine abd, hollanda, ingiltere vdslerinden açılmıştır. Kalanlar Türkiye ip'si ile açılmış kanallardır.

Farklı ip derken proxy'den bahsetmiyorum. Her biri FARKLI VDS ve FARKLI IP'lerden yapılmıştır diyorum. Bunu nasıl başardığımı, kullandığım firmayı ve detayları da anlatabilirim, devam ettirebilirsiniz. Biraz külfetlidir hem maddi hem zaman açısından ancak bunu yaparsanız zincirleme kapanma ihtimaliniz sıfır olur.

- Toplam kanal sayısı: 932 kanal
- Telifli kanal sayısı: 29 kanal
- Kanalların toplam izlenme sayısı: 7.680.000 İzlenim
- Kanalların son 15 günlük izlenme sayısı: 1.190.000 İzlenim
- Kanalların günlük izlenim sayısı: 70.000 - 90.000 arası
- Toplam izlenimi 150.000 - 250.000 arası kanal sayısı: 3
- Toplam izlenimi 10.000 - 100.000 arası kanal sayısı: 220
- Toplam izlenimi 5.000 - 10.000 arası kanal sayısı: 356

Kanalların toplu kapanmasına karşı paranoyak olduğum için her türlü önlemi en ince detayına kadar yıllarca edindiğim tecrübelere göre bu kanallarda uyguladım.

Reklam sorunu, adsense onaylatma sorunu olmasaydı bu kanallar aylık 10-15k getirirdi rahatlıkla...

Kanalların tamamı çizgi film kanalıdır. Telif gelme riski yüksek olanda var az olanda. Çok büyük çoğunluğu az risklidir. 2-3 yıldır eleye eleye bu kategorilerle çalıştığım için bunu rahatlıkla söylüyorum.

Kanallardaki videoların tamamı çizgi film bölümleridir. Onlarca (belki yüzlerce) çizgi film çeşidi vardır kanallar arasında. Denemediğim çizgi film kalmamıştır diyebilirim, bunlar 3 yıl sonrası bulduklarımın en iyileridir. Kaynağı da aktaracağım bölümleri indirebileceğiniz. YT to YT 1 kanalda bile yoktur. Hepsi sunucuya indirilik videonti ile renderlanıp kanallara aktarılmıştır. Aynı renderlı videoyu 2. kez hiçbir kanala yüklemedim.

Kanalların hiçbirisinde season ve episode kelimeleri geçmez. Yüzde 90'ında s1e1 şeklinde bölüm adı girilmiştir durumdadır. Kalanlar ise s1 ep.1 gibi ufak değişik varyasyonlarıdır.

Kanallar tek bir excel dosyasında iletilecek. Mail, şifre, kanal adresi, maili oluşturulan ip adresi, yüklemesi yapılan vds adresi, hangi çizgi filmin yüklü olduğu gibi detaylar mevcut olacak.

Daha fazla birşey yazmaya gerek yok sanırım. Bu işten geçimini sağlayan, mevcut sorunları atlatmış, atlatmak üzere olan arkadaşlar daha fazla detay isterse pm atabilir ya da konudan sorabilir herkesin görmesi için.

Parça satış olmayacak, tek parti.

Fiyat: 6.000 TL (İndirim yoktur, talep eden olursa ayıp eder zaten, batan geminin malları daha da batırmanın manası yok :) )

Şimdiden hayırlı olsun..

nefes almadan kanal mı yaptınız hocam..
spamda ısı abarttıgımı ıcın bu ısler sarpasardı

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

Kanalların %100 temiz olduğundan adım gibi eminim. [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] 'un ne kadar düzgün çalıştığını da biliyorum. Ayrıca şartlar düzeldiğinde aylık 10-15k geliri garanti. Ayrıca o kadar kategori de cabası...

hocam guzel demısınız ama bu kanalları adsenseye kabul ettırebılecegınıze emınmısınız. 6k yı verdık kanallar red aldı ve kapandı dıelım o gun ne olucak ozaman.

bu dedıklerınız eskıdendı

nefes almadan kanal mı yaptınız hocam..
spamda ısı abarttıgımı ıcın bu ısler sarpasardı

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

hocam guzel demısınız ama bu kanalları adsenseye kabul ettırebılecegınıze emınmısınız. 6k yı verdık kanallar red aldı ve kapandı dıelım o gun ne olucak ozaman.

bu dedıklerınız eskıdendı

Ekim 2015'ten bu yana açılmış kanallar bunlar hocam. Çok abartı sayılmaz ancak göreceli tabi.

Şayet şu an piyasa sorunsuz olsaydı; bu kanallar 15-20 günlük gelirine değil, 5-6 aylık geliri neyse o fiyattan satılırdı. Uygun olup olmadığı alacak kişinin kararı ben bişey diyemem. Satılırsa satılır, satılmazsa kalır youtube nefes aldığında kendim bağlarım çok sorun değil.. :)

bot kullanmadan bu kadar temiz çalışmanın ve emeğin, 6k'ya satılması kötü olmuş. Biraz daha bekleseydiniz keşke, reklam çıkmama sorunu düzelecektir er ya da geç.

kanallarda kaç video var ortalama ?
ilk 1 haftayı atlatmış kanallar fiyat muhteşem sıkıntı yt işte :) 2 kanal tutsa 2 ayda getirir o parayı :)

kanallarda kaç video var ortalama ?
ilk 1 haftayı atlatmış kanallar fiyat muhteşem sıkıntı yt işte :) 2 kanal tutsa 2 ayda getirir o parayı :)

38 video en çok videolu kanal hocam. Ortalama 15-20 diyebilirim. Kanallar min. 3 aylık maks. 1.5 yıllık.

her kanal için ayrı vds ayrı bir masraf onuda göz önüne almak lazım

Sonrasında yeni kanallar yaparken benim gibi çalışmaya karar verilirse daha fazla zaman ve para harcar doğrudur hocam.

--------

Almaya niyetli görünen birkaç arkadaşın pm'ine şimdi dönüş yaptım. Onlardan alan olmazsa sonrasında pm atan ve almaya karar veren ilk arkadaşla alışverişimizi yaparız. Şimdi yatıyorum, yarın dönüşleri yapar durumu haberdar ederim.

İyi geceler herkese.

pm attım görüşelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri